Skoda Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Witam, wiem że zasypuję forum pytaniami, ale mam ostatnie pytanie dotyczace wyboru napedu DVD. Jakiej firmy jest najlepszy naped DVD ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Coś słyszałem że ASUSy są dobre. A nie lepiej dorzucić trochę już na nagrywarkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Asus ma fajne te ostatnie. Jezeli masz mozliwosc to polecam goraco Toshibe SD-M1712 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skoda Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Generalnie bede dzis w komputroniku wiec musze wiedziec jaki naped kupic.........a nagrywarke mam jakas LG Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Skoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...