BNX Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=55184922 , CO ? to jakiś KIT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 1. Jest temat o Hynixach 2. Pewnie jakies trefne, patrze szczeczin własnie przegladałem wchodze na forum i juest temat :D 3. Nie bardzo mu wierze , 1 koment... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 100% przekręt, nie dość, że cena taka niska to gościu jeszcze bierze na siebie koszty przesyłki i to KURIEREM :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 ...ale odbior osobisty mozliwy, bo sie pytalem, wiec....sam nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 kilka sztuk juz sprzedal wiec moze to nie walek, poczekamy na kometarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deka2 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Też sie zastanawiam nad tymi Hynixami Oznaczenia kości są identyczne jak w Hynixach za 189 http://allegro.pl/show_item.php?item=54704560 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 deka2 szukaj starych hynixow BTW koles juz dostal pozytywa za te hynixy za 140zł wyslalem maila do kupujacego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Koleś jest ze Szczecina, a ja nie mam kasy, a kostka ramu więcej by się przydała. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 No to jak ktoś jest ze Szczecina to niech kupi i sprawdzi! :D W końcu 140 PLN to taniutko nawet... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 napisal do mnie koles ktory je kupil , wszystko bez wałka!!!!! niestety nie wiem nic o OC. a ja jestem caly czas bez pamieci wlasnie wrocilem z pracy, jakbym wczesniej maila dostal to bym je kupil , trudno sie mowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 moze to nie walek a moze koledzy wystawili komenty? moze jakas rodzinka ma blisko to sprawdzi;)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Rozmawiałem z kolesiem, niby je sprowadza z Korei, aukcja się już skończyła, ale z odbiorem osobitym nie ma problemu, ma ich jeszcze parę sztuk. Niedługo powinienem dostać kasę od kolesia za R9500pro to wciągnę 1x512 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...