Shiryou Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 A więc potrzebuję Waszej pomocy. Problem jest taki: Jak coś usuwam z jakiegoś dysku to nie zwalnia mi się miejsce na nim. Pokazuje nadal naprzykład 5 GB chociaż powinno być 5,7GB. Zmienia się to po jakimś czasie czasem parę dni czasem nawet dwa trygodnie i wtedy pokazuje poprawnie. Niestety w drugą stronę to nie działa tzn. ze jak zapełniam dysk to poztsaje taki sam Razz . Wcześniej mi to nie pzreskadzało ale teraz jak mam prawie wszytski dyski zapełnione to zaczęło mnie to irytoać (jak zaczarowany pierniczek Laughing ). W każdym razie ktoś wie dlaczego się tak dzieje. I nie radźcie mi żebym pzreinstalował Windowsa bo to nic nie daje - sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Miałem takie coś i to przez błędy na dysku... Sprawdź to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiryou Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Jeżeli chodziło o zorbienie scandiska to nic to nie dało. Problem jak był tak jest. POMOCY!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 W dziale Windows masz przyklejony topic i znikającym miejscu na dysku (właśnie nie zwalnianiu po kasowaniu). Użyj Szukajki następnym razem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 a oprozniasz kosz? :D troche to moje podejrzenie lamerskie wiec no offence. Monitorowanie dyskow wlaczone wylaczone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...