trewq Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 mam pytanko bo slyszalem o tej karcie wiele i ze ona ma opcje Al overclocking (30%). 1.nie wiem czy wytrzyma na 30% podobno ta opcja sama ustawia wszystkie opcje by bylo stabilnie!! 2. Czy jak ustawie na 30% to zeby pozniej podkrecic mocniej bede mogl ciagnac dalej juz z napieciami itd czy od nowa po koleji?? fsb pamiatki itd...! 3. a jezeli mi odradzacie podkrecanie przez ta wlasciwosc to jak krok po kroku!! Moj sprzet: Typ procesora: Intel Pentium 4E, 2800 MHz (14 x 200) Nazwa płyty głównej: Asus P4P800-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Mikroukład płyty głównej: Intel Springdale i865PE Pamięć fizyczna: 512 MB (DDR SDRAM) szybkosc pamieci: pc3200 Karta wideo: NVIDIA GeForce FX 5700 (256 MB) Akcelerator 3D: nVIDIA GeForce FX 5700 POMOCY!!!.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 pomoc jest w dziale FAQ a jesli nie to WYSZUKIWARKA :) ta funkcja zdaje sie ze podnosi taktowanie tylko jak potrzeba ja tam jestem konserwatysta jesli chodzi o oc i bios u mnie jest podstawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) taaaa mysle ze aktualnie oc mozesz sobie odpuscic hyz hyz... zapraszam do pogrzebania w wyszukiwarce i przegladania faq to naprawde nie boli w wlasnie nazywaj dokladnie tematy i wyrazaj w poscie dokladnie o co ci chodzi bo przez minutke musialem domyslac cie czego mniej wiecej chcesz Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Tsoushi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...