bindo Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Z gory zaznaczam, ze jesli masz ochote poprostu sie ponabijac z tego co pisze, pocytowac to dzieki. Witam, moj sprzet to Gecube Radek 9550xt, athlon2000xp+,256ramu kingstony, dysk 120gb baracuda7200, plytka kt4av, zasilacz 350W Modecom. Moj problem wyglada następująco, otóż w grach komp nie zachowuje sie zbyt normalnie:) niektore wymagajace gry przeszedlem bez zająkniecia np kroniki riddicka, ale przy niektorych typu gta, far cry, punischer sytuacja wygląda tak, ze gra co jakis czas staje w miejscu, glos dziala normalnie, potem za chwile robi sie ekran czarny i gra wraca do normy, czasem nie wroci i wychodzi do wina pokazujac komunikat, vpu recover, traktujacy o tym, ze procesor graficzny nie odpowiadal na wezwania sterownika. Kiedys pytalem ktos odpowiedzial ze karta graficzna, Byla w reklamacji wymienili biosa, to samo, przeslali nową, nie dziala, a karta byla na innym kompie sprawdzona i dzialala. Inne osoby pytaly czy nie grzeje sie procek, temperatura w normie, inni polecali sprawdzic kosci ramu, sprawdzalem kosci od innych ludzi, ram dziala poprawnie, ale w grach nie dziala, po formacie instalowalem caralisty, wiec wykluczone by siedzialy jeszcze stery ze starej karty, w neiktorych grach typu wladca pierscieni: druzyna pierscienia, gra chodzi normalnie, ale w momencie gdy przelaczam na mape poazuja sie pixele, i to one pokazuja sie albo na tej wlasnie mapie, albo w miejscach gdzie są w grze zdjecia czy filmiki...Naprawde nie mam pojecia co to moze byc, jesli ktos ma jeszcze jakies pomysly, prosilbym o pomoc, z gory dziekuje..POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) po raz kolejny zakladasz temat o twoim problemie. zdaje sobie sprawe ze irytujace jest wywalanie w grach ale niedlugo bedziesz co chwila zakladac nowy z pytaniem co jest nie tak. przejrzalem pobierznie odpowiedzi i chyba tylko jednego ci nie radzili. zmiany plyty glownej. moze brzmi banalnie ale najprostrze pomysly bywaja najlepsze. Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bindo Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Wyczuwam ironie...no ale dzieki, a co do tematu, owszem zakladalem takowy temat (jakis czas temu) ale nikt nie potrafil pomoc, dlatego pomyslalem, ze moze ktos ma cos do powiedzenia odnośnie mojego problemu, wyskakiwanie w grach..owszem jest potwornie irytujace, ale jeszcze brardziej dla mnie irytujace jest to, ze nie wiem co to za przyczyna. :cry: no ale dzieki. Moze ktos jeszcze ma cos do powiedzenia. Szukalem w historii (pobierznie) i nie znalazlem by komus sie tak działo... :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) A grafika po jakimś oc ??? Moze zasilacz nie wyrabia lub jest wadliwy. Edytowane 22 Czerwca 2005 przez vtg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bindo Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Karta nie byla podkrecana, nic nie podkrecalem... ale czy to mozliwe by cos dzialo sie z plyta glowna? ech nie mam pomyslow... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...