krak Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 mam dysk podzielony na 3 partycje: C,D i E na C jak sprawdze we wlasciwosciach to mam zajete np. 20 GB, a jak wejde do srodka i zaznacze wszystkie foldery lacznie z ukrytymi to mi wychodzi 18 GB na D "brakuje" okolo 200 MB a na E ponad 1GB czym to moze byc spowodowane i jak to naprawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 SYSTEM VOLUME INFORMATION - ten folder też zaznaczałeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krak Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 a gdzie on jest? :P za co on odpowiada? tyle ma warzyc ? wogole to jak odzyskac te stracone kilka GB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Więc teraz już wiadomo, że nie zaznaczyłeś plików systemowych. Windows XP dodatkowo zabezpiecza swoje pliki systemowe, dlatego dla ciebie są niewidoczne. Aby to zmienić w opcjach folderów musisz odznaczyć opcję "ukryj chronione pliki systemu operacyjnego" To co zabiera ci najwięcej miejsca, to funkcja Przywracania Systemu, a dodatkowo na partycji systemowej plik wymiany. Możesz odzyskać trochę miejsca, optymalizując ustawienia, ale jak to zrobić dowiesz się wchodząc na forum dot. Windows. Tam znajdziesz temat o optymalizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...