Gość Amd_Powered Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) Nowy GeForce 'Siedem' Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, nVidia oficjalnie zaprezentowała dziś swoją najnowszą kartę graficzną Geforce 7800 GTX. Nowy chip graficzny jest wykonany w technologii 110 nanometrów i składa się z 300 milionów tranzystorów. Oznacza to, że jest to największy GPU jaki kiedykolwiek wyprodukowano na potrzeby grafiki. Zapraszamy do obszerniejszej prezentacji. Do naszej redakcji na testy trafił inżynieryjny model karty wyprodukowany przez nVidię. GPU taktowany częstotliwością 430 MHz i 256MB pamięci GDDR3 @ 600 MHz.... Wiecej mozemy przeczytac tu zrodlo - benchmark Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Właśnie zabrałem się za czytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Ja przeczytałem... No nie wiem, jakoś tak mi coś w środku mówi, że to lipa... Fakt wydajność niezła, niby cichy i nie potrzebuje wiele mocy, ale coś nie wiem... Zobaczymy jak będzie z kartami dla mas, bo ten testowany dżifors referencyjnym jest... Poczekamy zobaczymy, jakby co to na razie mi mój v9999LE @16x6 styka (choć jest o wiele wolniejszy od od nowego dziecka Nvidii czego świadom jestem) SijuAll! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 spoko text Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...