Hamil_Hamster Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) Szykuje mi się kupno wyświetlacza i chce uwzględnić przy kupowaniu wymagania nadchodzących konsol. W necie rozdzielczości w jakich będą one pracować są podawane w jakiejś dziwnej formie, której nie rozumiem, jakiś numerek po którym jest "i", bądź "p" na końcu :blink: Chciałbym raczej wiedzieć w prostszej formie, jak np. 800x600 :) /EDIT - Już znalazłem w googlach, wybaczcie mi ten topic :mur: To będzie 1280x720 i 1920x1080. Na to drugie raczej sobie nie pozwole :lol: ale to pierwsze już tak. Szkoda tylko, że to 16:9...TV będzie raczej 5:3. Edytowane 24 Czerwca 2005 przez Hamil_Hamster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 raczej będzie 4:3 :rolleyes: ... "i" z przeplotem - a "p" bez...zresztą trybów do wyboru będzie parę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Nie, to będzie właśnie 5:3, a dokładniej z natywną rozdielczością 1280x768 :) Dużo lepsze to niż wyświetlacz 16:9, o ile mamy zamiar używać czegokolwiek poza 16:9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 -czyli będą paski albo nie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...