Gość Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 mam takowy problemik, posiadam takowy kabelek i gdy podłącze jacka do dźwiekówki to tv zaczyna buczeć , co przeszkadza niemiłosiernie przy oglądaniu tv. próbowałem wszystkich mozliwych sposobów, zintegorowanej karty dzwiękowej, innego kabla... karta dźwiękowa to sb live 5.1 nie mam pomysłu co zrobic... nie wiedziałem do jakiego działu to dać wiec walnęłem tutaj, jeżeli zrobiłem źle to niech jakis wszechmocny moder to przesniesie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zrobiła się pętla masowa?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 przepraszam można po polsku?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 chodzi o to że 'masa" (można powiedzieć że minus) robi pętle czyli można powiedzieć kółko, i taka pentelka łapie zakłucenia i inne syfy z powietrza, ew. może kabelek uszkodzony jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...