Melonix Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Od dłuższego czasu mam ciekawy (tak mi sie zdaje) pomysł na moda z wykorzystaniem metalowej siatki/kratownicy. Po długich poszukiwaniach udało mi się na zagranicznej stronie znleźć coś podobnego do mojej wizji. Zdjęcie tamtego moda można znaleźć pod adresem www.speedcorner.pl/melon/mod-siatka.jpg Teraz najważniejsze. Od dłuższego czasu zastanawiam się gdzie można by zakupić taką siatkę. Może macie jakieś propozycje? Licze na pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 autotuning Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 autotuning 1513547[/snapback] allegro.pl :P heh, czy to sie nadaje na topic miesiąca? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 giełdy samochodowe.. we wrocku widziałem za 20 pln o rozmiarach 25x100.. i dowolnych oczkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zakłady blacharskie. napewno mają jakieś odpady jeszcze ci potną na gilotynie jak chcesz. i to pewnie za darmo zalezy gdzie trafisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Tez chce takie cos zdobyc ale nie wiem jak to dokładnie wyglada Najlepiej jakies porównanie, do jakiegos przedmiotu Zapałki, witraczka... A tu siatki http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=176010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56357671 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 sa przeciez napisane wymiary oczek. uzyj linijki z podzialka, kartki papieru i cyrkla i bedziesz dokladnie wiedzial B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Od czego jest forum :D Juz to zrobiłem, ale chciałem zobaczyc jak na innych fotach to wyglada Ma ktos? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...