cadron Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Witam mam problem z kartą graficzną model WinFast A350 XT (geforce fx 5900 xt) firmy Leadtek . Nie wiem co się z nią dzieję, po około 10- 20 minut grania w nowsze gierki, wyskakuje mi do pulpitu i pojawia się ten komunikat : Wskaźnik zasilania Raport Problemów System NVIDIA System Sentinel zgłasza, że moc przekazywana do karty graficznej z układem NVidia nie jest wystarczająca Aby zabezpieczyć sprzęt przed ewentualnym uszkodzeniem lub doprowadzeniem do zablokowania systemu, procesor graficzny zmniejszył swoją wydajność do poziomu umożliwiającego bezpieczne kontynuowanie wykonywanych operacji. Kable są dobrze podłączone :/ Co moge na to poradzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 (edytowane) Prosta rada: wymienić zasilacz na mocniejszy markowy. Zwyczajnie karcie brakuje prądu. Pewnie u ciebie siedzi jakiś tracer lub codegen. Edytowane 25 Czerwca 2005 przez SAVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadron Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Hmm możliwe , do tej kary jaki by sę przydał zasilacz?? Mam 350 W Najlepiej coś niedrogiego, a dobrego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Hmm możliwe , do tej kary jaki by sę przydał zasilacz?? Mam 350 W Najlepiej coś niedrogiego, a dobrego :D 1514542[/snapback] Ja mam taki: http://angela.pl/index.php?action=TowarPokaz&id_towaru=956 Swobodnie ciągnie mój konfig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Jakiś tani Enermax będzei dobry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...