perkens Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 witajcie, mój pierwszy post :D mam pytanko: teraz jak chce jakiś plik .bmp zapisać na .jpeg to sie nie da (jak sie zapisuje jest okienko i tam już nie ma do wyboru tego formatu a był przed formatem) niedawno robiłem formata więc jeszcze sie nie poukładało wszystko i dlatego prosze Was o pomoc! :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 W jakim okienku? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 no w okinku po kliknięciu pli/zapisz jako... pod nazwą jaką wpisujemy wybiera sie format zapisu o to mi chodzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 To weź zapisz w bmp a potem urzyj irfanview lub inne przeglądraki otwórz ten plik i zapisz jako jepg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 pewnie masz home xp i tam nie ma jpeg w paincie , o ile sie nie myle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zainstalowałem na swojego win98 fajny program Pic2Pic Pro i tam moge niemal każdy format zmienić :) dzięki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...