gargamel2005 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 słuchajcie mam taki mini problem i musze wiedziec szybko decyzje otóż przez przypadek mam do dostania mobilnego bartka tylko ze sa 3 modele 2400 2500 2600 jaki bedze najlapszy :D najwiecej wycisnać bo nigdy niemiałem do czynienia z tymi prockami tzn z odblokowanymi bo z zablokowanymi to weim ze z mojego da rade najwiecej wycisnąc ale jak to sie ma do tych co maja odblokowanego mnożnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 wez 2500+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Przydało by się znać tydzień produkcji, ale tak zupełnie w ciemno to tak jak VerB, bierz 2500+. W najgorszym razie sprzedasz. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 A ja twierdze ze zadna roznica, jak nie mozesz sprawdzic jak dzialaja. Bierz najtanszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...