Hanu Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 GrOOby zapodał swego czasu pomysł pochwalenia się swoim Radkiem 8500. Przeglądając mooją tabelkę wyników sprzed dwóch miechów ( zanim zmieniłem grafę ) trafiły mi się pomysł przedstawiania największych osiągów Ti 500 w konfigu z jakimkolwiek Athlonem XP. Na początek 3dMark 2001 se - 10498 na tym co poniżej ( więcej nie wyciągnę bo grafa leży blok dalej w kompie nowego właściciela ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Taakie karty ma malo osob. Duzej bazy nie stworzysz. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Ladnie, najlepszy wynik na madonion by byl. Na ile podkrecony ten gf3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Kaeres 8O 8O 8O Ciesze sie ze wrociles :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Kaeres 8O 8O 8O Ciesze sie ze wrociles :) Ooo, dziekuje. Nie wiedzialem, ze ktos za mna tesknil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 wrocil po banicji !! :D syn marnotrawny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Sorki, za odświeżenie "zakurzonego" tematu ale mam tu coś do dodania :) Właśnie byłem zmuszony do przeinstalowania WinXP (nie instalujcie nigdy service packa 1 na DX9 :twisted: ) i oto wynik z 3DMarka do porównania. 10731 - Link - aktualny :) 10402 - Link - przed instalką. Fakt, faktem, że nie robiłem reinstalki po wymianie płyty. Tak przy okazji nieźle jak na GF3 (nawet Ti500)? 8) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 dajcie mi tego gf'a a tez wam pokaze fajny wynik 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 dajcie mi tego gf'a a tez wam pokaze fajny wynik 8) Nie wątpię... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Miałem mieć dzisiaj Leadtek GF3 Ti500 i nie mam ;( ;( ;( Na waszą kożyść bo jush davno byście w tyle zostali ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Ach ta magistrala procka , Duncan. A tak na marginesie grafa wytrzymywała 280/580 ale przy zmianie któregoś biosu chodziła stablinie tylko na 275/275 i tak zostało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Ach ta magistrala procka , Duncan. A tak na marginesie grafa wytrzymywała 280/580 ale przy zmianie któregoś biosu chodziła stablinie tylko na 275/275 i tak zostało.No moja się tak nie kręci (265/570) i nie wiem czy chce mi się ją modyfikować :wink: A Ty zmieniałeś coś na tej karcie (oprócz BIOS'ów)? A i ta grafa nie lubi za dużego FSB musiałem zejść do 205 bo przestała sie wogóle kręcić i zaczęła szwankować. Po zmniejszeniu FSB wszystko wróciło do normy :) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Kaeres 8O 8O 8O Ciesze sie ze wrociles :) Ooo, dziekuje. Nie wiedzialem, ze ktos za mna tesknil :) Hehe... kto by nie tęsknił, a ciężko poznać, z tym nowym obrazkiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...