Skocz do zawartości
Bartek

Nie wiem co robić...!pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam big problem wszystko rozbija się o sprawę już na forum poruszaną

a mianowicie walnięte gainwardy 4200

wiem że niektórzy ludzie z forum min. Metal karte wysłali spox Im wymienili i git.

Ale wczoraj dzwoni do mnie kolo z serwisu i mówi że u nich wszystko w porządku i chce mi odesłać kartę

qrna te zwisy są losowe raz wywali 4 razy dziennie a kiedy indziej raz w tygodniu a gośc puścił 3d marka 3 razy i mówi że jest o.k

CO ROBIĆ ludzie pomóżcie!!!!!!!!!

Please.......... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rękojmia działa 12 miesięcy od dnia zakupu. A zastanawiałeś się, czy czasem nie jest rzeczywiście dobra ta karta. Sprawdź u jakiegoś kumpla (który nie ma płyty na Sis), czy u niego też będą takie problemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koledze chodzi pewnie o renkojmie w rzeczywistym tego slowa znaczeniu....czyli dziala tylko 7 dni roboczych od zakupu i obejmuje wymiane sprzetu na nowy ...i wlasciwie nie tyrzeba podawac przyczyny, odwidzialo ci sie to oddajesz...pamietajcie chlopy !!!ignorantia iuris nocet!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm... :? nie wiem czemu niechcą ci wymienić 8O może dostali już tlye graf że ich krew zalewa i już jadą na minusie bo musieli gf4 wymieniać :wink: a tak poważnie to nie wiem :( a pisałeś im że u unich użytkowników jest to samo ? :? ... ale i tak powinni wymienić jak by cos było :) nawet po podkręcaniu ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm...  :?  nie wiem czemu niechcą ci wymienić  8O  może dostali już tlye graf że ich krew zalewa i już jadą na minusie bo musieli gf4 wymieniać  :wink:  a tak poważnie to nie wiem  :(  a pisałeś im że u unich użytkowników jest to samo ?  :? ... ale i tak powinni wymienić jak by cos było  :)  nawet po podkręcaniu ...

napisałem że u innych użytkowników jest to samo i słyszałem że bez problemu wymieniali-gość powiedział że gdy sprawdzał to się wysypały i dlatego im wymieniali

moja się nie wysypała (Wina leży po stronie karty- to jest pewne jak w kościele krzyże) kolo powiedział że jeszcze potestuje

kurna krew mnie powoli zalewa

naprawdę nie wiem co robić.......................... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koledze chodzi pewnie o renkojmie w rzeczywistym tego slowa znaczeniu....czyli dziala tylko 7 dni roboczych od zakupu i obejmuje wymiane sprzetu na nowy ...i wlasciwie nie tyrzeba podawac przyczyny, odwidzialo ci sie to oddajesz...pamietajcie chlopy !!!ignorantia iuris nocet!!!

hmmm że niby skąd wynika takie prawo dla kupującego ? pamiętajcie chłopy !!! pacta sunt servanda !!! nie może ci się odwidzieć i nie możesz zwrócić sprawnego sprzętu bez podania przyczyny, jeśli sam zamówiłeś ten sprzęt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...