Bartek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Mam big problem wszystko rozbija się o sprawę już na forum poruszaną a mianowicie walnięte gainwardy 4200 wiem że niektórzy ludzie z forum min. Metal karte wysłali spox Im wymienili i git. Ale wczoraj dzwoni do mnie kolo z serwisu i mówi że u nich wszystko w porządku i chce mi odesłać kartę qrna te zwisy są losowe raz wywali 4 razy dziennie a kiedy indziej raz w tygodniu a gośc puścił 3d marka 3 razy i mówi że jest o.k CO ROBIĆ ludzie pomóżcie!!!!!!!!! Please.......... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Nie wiem ile czasu temu go kupiłeś , ale ja to bym bo po prostu oddał w ramach rękojmi (działa średnio 5 do 7 dni od dnia zakupu). Próbowałeś sprawdzić kartę u znajomego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Rękojmia działa 12 miesięcy od dnia zakupu. A zastanawiałeś się, czy czasem nie jest rzeczywiście dobra ta karta. Sprawdź u jakiegoś kumpla (który nie ma płyty na Sis), czy u niego też będą takie problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 koledze chodzi pewnie o renkojmie w rzeczywistym tego slowa znaczeniu....czyli dziala tylko 7 dni roboczych od zakupu i obejmuje wymiane sprzetu na nowy ...i wlasciwie nie tyrzeba podawac przyczyny, odwidzialo ci sie to oddajesz...pamietajcie chlopy !!!ignorantia iuris nocet!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 hmmm... :? nie wiem czemu niechcą ci wymienić 8O może dostali już tlye graf że ich krew zalewa i już jadą na minusie bo musieli gf4 wymieniać :wink: a tak poważnie to nie wiem :( a pisałeś im że u unich użytkowników jest to samo ? :? ... ale i tak powinni wymienić jak by cos było :) nawet po podkręcaniu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 hmmm... :? nie wiem czemu niechcą ci wymienić 8O może dostali już tlye graf że ich krew zalewa i już jadą na minusie bo musieli gf4 wymieniać :wink: a tak poważnie to nie wiem :( a pisałeś im że u unich użytkowników jest to samo ? :? ... ale i tak powinni wymienić jak by cos było :) nawet po podkręcaniu ... napisałem że u innych użytkowników jest to samo i słyszałem że bez problemu wymieniali-gość powiedział że gdy sprawdzał to się wysypały i dlatego im wymieniali moja się nie wysypała (Wina leży po stronie karty- to jest pewne jak w kościele krzyże) kolo powiedział że jeszcze potestuje kurna krew mnie powoli zalewa naprawdę nie wiem co robić.......................... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 koledze chodzi pewnie o renkojmie w rzeczywistym tego slowa znaczeniu....czyli dziala tylko 7 dni roboczych od zakupu i obejmuje wymiane sprzetu na nowy ...i wlasciwie nie tyrzeba podawac przyczyny, odwidzialo ci sie to oddajesz...pamietajcie chlopy !!!ignorantia iuris nocet!!!hmmm że niby skąd wynika takie prawo dla kupującego ? pamiętajcie chłopy !!! pacta sunt servanda !!! nie może ci się odwidzieć i nie możesz zwrócić sprawnego sprzętu bez podania przyczyny, jeśli sam zamówiłeś ten sprzęt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...