RaF Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 hehs, sprawdzilem, wysallem na c35 i...................doopa normalnie odczytalem :/Jak napiszesz z małej litery ("%english") to nie działa. Wpisz dokładnie tak "%English" eeeee razem z cudzyslowiem? :D Tak na Ere przez net tez dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 hehs, sprawdzilem, wysallem na c35 i...................doopa normalnie odczytalem :/Jak napiszesz z małej litery ("%english") to nie działa. Wpisz dokładnie tak "%English" eeeee razem z cudzyslowiem? :D Tak :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 A moja 8110 wiesza sie i bez smsow - srednio raz na tydzien - pomaga tylko wyjecie baterii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 A moja 8110 wiesza sie i bez smsow - srednio raz na tydzien - pomaga tylko wyjecie baterii.pewnie ma windowsa wgranego :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Hehehe ....Wlasnie mecze swojego kumpla z bloku :>:>:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 szkoda ze nie widzieliście miny mojej znajomej :) lol ale byłem kulturalny i najpierw ją uprzedzłem że jej zawieszę simensa :) niedobry jestem oj niedobry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 ale lol <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 ten trick dziala na 1500% w siemensach m35 :lol: wyslalm go wujkowi .... zebyscie widzieli jego mine jak kom mu sie zawiesia...... myslalem ze sie posikam ze smiechu :lol: na wszeki wypadek wziolem sie juz za ladowanie mojej starej motoroli d520 gdyby moj wujek przylecial do mnie z pretensjami :lol: P.S. to moj 900 post :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 ja wysłałem koleżance ta zaczeła sobie czekac jak jak prosi komórka aż skończyła sie jej bateria :lol: :lol: dopiero następnego dnia dała se spokój z odczytaniem tej wiadomości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 NIE DZIALA !!! MAM siemensa me 45 i wyslalem sobie... owszem zawiesza sie na "Prosze czekac" ale wciskam czerwona sluchawke i wraca do normalnego stanu :) moze dlatego ze on jest water cooled :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Bo to jest na serie x35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Po prostu DO<span style="color:red;">[ciach!]</span>E !!!!!! Bracik 10 minut myślał co się dzieje :twisted: A som moshejakieś działające na Siemensy poniżej x35 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ale zem opierd** dostal :lol: moj wujek mysli jak sie na mnie zemscic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 gdybyście znali jakies sposoby na inne komórki to napiszcie, bo powoli kończą mi sie znajomi z siemensali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...