koti Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Kupiłem sobie urządzenie podane w temacie. http://allegro.pl/show_item.php?item=54641327 W opisie podane jest socket 423 , a wiec bierzemy. Jednak dzisiaj jak paczka dotarła tak kolorowo już nie było. Po prostu nie da się zamontować. Pod ten socket są 2 rodzaje koszyków: I na żadnej z tych po prostu nie mogę zamontować. Czy ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać ? Przepraszam za drugie zdjęcie , ale aparat mi się skopał i nie mogę zrobić teraz zdjęcia , ale dostrzec zapinkę można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 A nie można jakoś zaadoptować starej zapinki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 gdyby było można to bym nie zakładał topicu ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Hehehe wiem , moze troche nie na temat , ale czy to co widze pod myszką to Func Ricochet :)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...