wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ściągnołem sobie polski słownik T9 do Siemensa C35i i najnowsza wersje oprogramowania. Dzwonie do serwisów komórek i pytam sie czy mi wgrają ten słownik i oprogramowanie. Za każdym razem mówią mi że nie ma T9pl do Siemensów x35 a ja im tłumacze że jednak jest ale nie orginalny, na to oni mi że nie ma i musze sie mylić. Mówie że mam słownik na dyskietce i moge im przynieść na co zazwyczaj odkładają słuchawke albo mówią że to jest NIEMOŻLIWE Znacie może jakieś normalne punkty we Wrocławio gdzie wgrali by mi ten słownik ?? Ile kosztuje kabelek do podłączenia telefonu (C35i) do komputera ?? Gdzie można taki kupić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Kabelek: www.strefagsm.pl Idz osobiscie do serwisu z tym firmwarem. Dogadasz sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Sam tego nie rob... qmpel lamal simlocka... teraz juz sobie przez koma nie pogada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 a jeśli coś sie spierdzieli w telefonie tak jak np. przy usuwaniu tego simlocka nie można wgrać wcześniej zgranego oprogramowanie/założyć simlocka tak żeby w serwisie nie poznali ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 wilczek: roznie to bywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 No kolega niestety chyba nie zdolal :( :( :( i fajna nokie juz nie pamietam co to bylo szlag trafil :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 kabelek za 40 zeta kupisz.... w Warszawie naprzyklad na wulumenie czy gieldzie elektronicznej :) a we wrocku to nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 wilczek: probuj na gieldzie elektronicznej kolo swiebockiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 chyba będe musiał tam jutro jechać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ja sam zedejmowałem SL i jakoś kom działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 oki byłem dziasiaj na giełdzie i za 20 zł koleś wgrał mi słownik, nowsze oprogramowanie kilka melodyjek i zdjoł SL :D mam tylko jedną dziwną uwage po tych zabiegach wydaje mi sie iż w telefonie ciszej słychać rozmowy :? czy jest to możliwe po zmanie oprogramowania i czy można to jakoś przestawić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 AKa jak to zrobiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 AKa jak to zrobiles?Progzem i kabelkiem zapewne :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 No wiem, kolega kaleka tez tak robil i co? teraz ma kiche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Bo to jest tak że jak z NOKII zdejmiesz sima przez KABELEK to masz prawie 100% szans że masz po telefonie :D z nokii bezpiecznie można zdeejmować simy Flaszerem Dejana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 a skoro juz o komorach mowa mam 6310 strasznie mi sie podoba podswietlanie w 6310i lub w 8850 powiedzcie gdzie w wawie moglbym je zmienic??? i wgrac nowy sofcik??? wiem ze w kazdym serwisie 8) ale chodzi mi o jakis sprawdzony serwis bo juz zmienialem kiedys to w piasecznie w komiesie i skopali mi 8210 - podswietlanie po 2 tygodniach padlo a soft ktory wrzucili od 8250 sie wieszal ciagle :( gdzie udac sie w tej sprawie??? Jakis serwis jest w Galerii Centrum/Mokotow moze tam??? Co o tym sadzicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 a skoro juz o komorach mowa mam 6310 strasznie mi sie podoba podswietlanie w 6310i lub w 8850 powiedzcie gdzie w wawie moglbym je zmienic??? i wgrac nowy sofcik??? wiem ze w kazdym serwisie 8) ale chodzi mi o jakis sprawdzony serwis bo juz zmienialem kiedys to w piasecznie w komiesie i skopali mi 8210 - podswietlanie po 2 tygodniach padlo a soft ktory wrzucili od 8250 sie wieszal ciagle :( gdzie udac sie w tej sprawie??? Jakis serwis jest w Galerii Centrum/Mokotow moze tam??? Co o tym sadzicie???Hmmm... może w Germanos serwis ( www.germanos.pl ) tam jest serwis, tylko że niewiem czy dogrywają softy i te sprawy, na wszystko dają gwarancję i niepowinno być z nimi problemów. Jeden punkt znajduje się wlaśnie w galerii mokotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...