mikas Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Mam problem z emule, ostatnio gdzieś mi się łączy z małą ilością osób i przez to bardzo wolno ściąga. Nawet po jakimś czasie używania, przestaje działać mi Outlook, gg a czasami www. Rozmawiałem z adminem czy nie zmniejszył mi ilości połączeń (jestem w sieci LAN), bo kiedyś tak zrobił, ale mówi, że nic takiego nie przestawiał . Czy jest jakiś program do sprawdzenia ilości połączeń przychodzących i wychodzący . Bo wydaje mi się, że ustawił jakiś mały limit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 A możę limit połączeń w emulu i w win xp sp 2 ?? Spróbuj tam zmieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 w service packu 2 jest jest limit połączeń do 10 przez co p2p mizernie chodzi... ściągnij sobie xp-AntiSpy PL i tam masz opcje limit połączeń gdzie możesz zmienić domyślną wartość na wyższą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...