domi12 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Cze mam problem po wylaczeniu firewalla w win xp i pandzie 2005 komp po pewnym czasie sie wiesza!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Wywal pande bo ten antywirus to jest najwiekszy badziew. U mnie wlasnie tez przez niego komp sie wieszal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) Kup sobie MKS 2005 jest świetny, szybki i bierze mało ramu... Edytowane 30 Czerwca 2005 przez Grzybek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Panda Ci muli kompa. Dzieje sie to zazwyczaj gdy jets mało pamięci RAM. Polecam zmienić antyvirusa i bedzie po kłopocie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Cze mam problem po wylaczeniu firewalla w win xp i pandzie 2005 komp po pewnym czasie sie wiesza!!! :mur: 1521680[/snapback] Najpierw sprawdź sobie cały ruch sieciowy podczas połączenia internetowego . Jakie programy i jak często korzystają z internetu . Przeskanuj kompa pod kątem wszelkich śmieci , typu trojany , adware , malware . Jeśli korzystasz jednocześnie z dwóch firewalli , czyli systemowego i z Pandy , to wyłącz tylko systemowego . Nie słuchaj tych co im się coś muli . Mnie też się muli jak wypiję . Włączony firewall Pandy nie zatrzymuje systemu na tyle , ażeby coś się kaszaniło . Tylko programy , które cały czas korzystają z internetu mogą ci wieszać kompa . Po wyłączeniu firewalla jest wiele bibliotek , także systemowych , które próbują się łączyć z siecią . Niektóre programy możesz mieć ustawione na autoupdate i stąd problemy . Po wyłączeniu masz przecież całkiem zablokowany ruch sieciowy . Najlepszą wersją Pandy jest 9.02.01 . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...