Gość [RONIN] Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Mam problem z edycją swoich danych w panelu kontrolnym. Chciałem podać moje wyniki w 3DMarku i date urodzenia, ale zawsze jak wezme opcje Zatwierdź to występuje jakiś błąd (taka czerwona ramka). O co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 z tego co wiem wyniki w 3dmarku muszą być liczbami całkowitymi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Nie liczbami całkowitymi ale puste pola muszą być wypełnione zerami, czyli na przykład 123 == 00123. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 z tego co wiem wyniki w 3dmarku muszą być liczbami całkowitymi 1522323[/snapback] I takie też wpisuje ale nie chce mi się coś wieżyć bo niektórzy mają wpisane dokładnie ile mają punktów i wszystko jest OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Bo 0 zostają później usunięte. Chodzi o to, żeby nie wpisywać żadnych bzdur tylko liczby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Spoko, już jest OK :) Jak widać ;) Można post zamknąć.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 a ja przepraszam za zamieszanie, które wprowadziłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Wszyscy juz wszystko wiedzą i są happy więc zamykam.. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...