ranger Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 //mechl!k Mini F.A.Q. by kev Mini F.A.Q do gry GUNZ THE DUEL : Oficjalna strona GUNZ THE DUEL Minimalne Wymagania : OS Windows 98, Windows XP, Windows 2000 DirectX DirectX 9.0c or above CPU Pentium III 500 Mhz Memory 256 MB Graphic Card Direct3D 9.0 Compatible(Riva TNT) Sound Card Direct3DSound Compatible Mouse Windows Compatible(Wheel Mouse recommended Podstawowa kontrola : LINK Zaawansowana kontrola : LINK Komendy : LINK You cannot enter because there are too many users. Co zrobić gdy wyświetli mi się taki komunikat ? Można coś zrobić ale nie za dużo ;-) Należy przytrzymać ENTER a jeżeli to nic nie da , wyłaczyć i włączyć gre i spróbować jeszcze raz - ja tak zawsze robie i działa :D. Jak grać ? 1.Ściągnąć gre z oficjalnej strony (adres na początku f.a.q) 2.Zarejestrować się na www.gunzonline.com 3.Zainstalować grę.(nie instalować patcha!!! jest przeznaczony tylko dla osób z instalką z przed 20 Czerwca 2005!!!) 4.Wyłączyć FIREWALLA !!! 5.Siekać kogo się da i co najważniejsze trafiać ;-) Miłej zabawy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) mi sie udało wpakowac na serw i troszke pograłem 3 lvl :) ogólnie gierka bardzo fajna, coś ala matrix |Oo| birganie po ścianach i te bajery ... p.s. mam nadzieje ze wieczorkiem uda mi sie wbic ... Edytowane 30 Czerwca 2005 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 j a w ogole wejsc nie moge, na 1 i 2 serverze pisze cannot cos tam na 3 ze za duzo osob a na 4 nic sie nie dzieje loaduje sie nonstop i nic, wgralem ten patch 38,5 mb i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 servery padly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 kurde kiedy to bedzie dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) tylko trzeci działa ale nie da sie wbic :| update drugi też działa ale sprawa wygląda tak samo jak z trzecim :| Edytowane 30 Czerwca 2005 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 no jeszcze o 15:00 działały 1,2,3 a teraz tylko 3 ??? zrobili by wiecej serverów :/ - jaaa chce grać !!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 witam dzis od rana wszystkie serwery chodza i mozna sobie pograc :D juz lvl 5 ale wciaz rosnie |:D| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 O co cho w tej grze ? Sadzac z nazwy to walczymy z innymi graczami a cos pozatym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 w grze naparzasz sie z innymi graczami, zdobywasz exp'a i siano, kupujesz lepszy sprzet i walczysz dalej. do tego dochodza takie bajery jak bieganie po scianach itp. cos ala matrix. szkoda tylko ze nie ma bullet time'a :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 a mi żaden nie chodzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 w grze naparzasz sie z innymi graczami, zdobywasz exp'a i siano, kupujesz lepszy sprzet i walczysz dalej. do tego dochodza takie bajery jak bieganie po scianach itp. cos ala matrix. szkoda tylko ze nie ma bullet time'a :(O tak, bullet time by swietnie sie sprawowal w girce mp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Jin* tobie się udało połączyć ?? i grasz :> ??? ja zrobiłem tak: 1.Zassałem gierkę 2.zainstalowałem 3.założyłem konto na gunztheduel.com 4.wyłączyłem firewalla 5.ściągnąłem i zainstalowałem łatkę i jak wpisuje swój login i hasło w grze to przy każdym serverze pokazuje że jest zbyt wielu użytkowników :/ bezsensu jak wam sie udało połączyć ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 na uj ci ten patch? patch jest dla tych ktorzy maja instalke sprzed 20 czerwca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 przeinstalowałem ,ale tym razem już bez łatki i jest ok gierka ma kiepską grafike ,przypomina grafę z gry WILLROCK ... ale można sie pobawić ;D ktoś chętny na rundke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Ejj, co jest... raz ściągnąlem gierke i wywala mi błąd przy uruchomieniu instalki. Pisze ze da sie to obejsc za pomoca komendy /NCRC .. Kto mi powie jak to zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaCK1944 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 mam problem :/ gralem dzisiaj i wczoraj nabilem 8 lvl i dzisiaj gdzie godzinke temu zaczalem miec pingi 999 w tej grze (wszyscy mieli 999 i kumpel napisal ze tylko ja mam) wylaczylem firewalla oczywiscie syfy sie powlaczaly, wylaczylem antywira i nic. Dalej 999. Wie ktos jak rozwiazac ten problem?? Mam neo na modemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 (edytowane) Moze by tak uzbierac jakas ekipe i postrzelac we wlasnym gronie? [; Ja narazie 10lvl, uzbrojony jestem w nico5 i 2xregard (czy siakos tak [; ) Proponuje sie uzbierac dzisiaj jakos wieczorkiem Edytowane 3 Lipca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Kiedy serwy do dej gry sa na tyle puste zeby w to zagrac?? O ile sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Kiedy serwy do dej gry sa na tyle puste zeby w to zagrac?? O ile saJa jakos zawsze sie wbije jak mi sie chce grac... Na koreanskiej wersji jest podobno ~30 serwerow, ale zeby grac trzeba miec jakis koreanski nr socjalny _-_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Wbilem sie i powiem ze fajna gierka. Zero myslenia max (efektownej) akcji :lol: Jak sie w tym kase zarabia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 im wiecej zabijasz tym wiecej kasy dostajesz. wie ktos czy oplaca sie medkity kupowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 :twisted: zaczalem grac :evil: rozlaczylo mnie jak zaczalem sie wczuwac :wink: ale 4lvl juz mam. gdyby to mialo lepsza grafike i bylo troche bardziej rozbudowane to bym nawet rzucil cs'a :lol: co do medkitow to czasem uzywam ale nie wiem czy cos trzeba do nich umiec bo u mnie slabo dziala :? btw miecz=ogluszenie ziomka + seria z pistoli :twisted: :twisted: :twisted: btw2. da sie jakos skonfigurowac ppm pod jump? bo spacji to uzywalem do skoku przy duke nukemie 3d :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaCK1944 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 (edytowane) QRDE!!!!!!!!!!!!!!!! POMOZCIE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gralem dzisiaj normalnie wylaczylem gro wchodze jeszcze raz i 999!!!!!!!!!!!!!!! Mam wszystkie firewalle powylaczane pomozcie mi bo zaraz ku***y dostane!!!!!!!! jA CHCE GRAC! Mam 9 LVL i nie moge sie polaczyc od wczoraj!!! Przedwoczoraj mi normalnie chodzilo!!! POMOZCIE!!!!! Mam neo 512 na MODEMIE. Wyczailem smieszna rzecz, jak jest na serwie ludzi ponizej 10 to moge grac normalnie, a jak jest powyzej 10 to zaczyna mi sie robic 999 ;/ pomozcie mi z tym Edytowane 3 Lipca 2005 przez BLaCK1944 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 (edytowane) Widac ze ta gra to beta. Za pierwszym razem mialem wszystko w porzadku a teraz pogram chwile wyskakuje napis "cos-tam socket error" i wychodzi do menu logowania a pozniej nie chce wejsc do zadnego serwa :mur: I nie wiem czy to moja wina czy innych ale inni kolesie poruszaja sie jakby mieli lagi niewiadomo jakie :/ Edytowane 3 Lipca 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 U mnie pokazuje ze ja mam ping 0 a inni 999 ... I jak tu grac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 (edytowane) o co chodzi z profesjami do czego sa ? jak jest przydzielana kasa ? Edytowane 3 Lipca 2005 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Jest jeszcze tutaj ktos kt gra, i chcialby stworzyc klan? [; Potrzeba 5 osob, jakby co mozecie walic na moje gg [; . Min do klanu to 10 lvl no i kasa. Tylko teraz nie wiem czy kazdy ma zaplacic 1k, czy dzieli sie to na 5 czy moze tylko cl placi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Ten co zaklada klan musi miec 10 Lvl i zaplacic 1k. Jakby co to ja sie moge zglosic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 ;sad: ja dopiero mam 6lvl :? i kilka pytan: te cyfry na niebiesko po zabiciu exp czy cos innego? jak sie nalicza hajs? bo ciagle mi go brak :wink: bieganie po scianach :arrow: nie w gore tylko wzdluz jest w konkretnych miejscach czy wszedzie? bo czasem mi sie uda a jak zaczynam kombinowac to mi nie wychodzi i najwazniejsze :arrow: w co inwestowac hajs??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...