Nyny Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Witam, mam pewien problem: po zmianie cdroma z 50x (atapi) na 52x (lg) w nero jak daje kopia cd- opcje kopiowania to w napedzie zrodlowym pisze mi ze ten naped nie zostal jeszcze rozpoznany przez program nero itd. Gdy daje autodetekcje cdromu to prosi o cd instalacyjny (tylko skad go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>) Probwałem juz na wszystkich wersjach nero i zawsze to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Znow problem z tymi lgikami. Te napedy LG i nagrywarki powinni wogole wycofać bo tylko problemy. Tylko i wyłacznie problemy. Juz tyle osob jest nie zadowolone z LG ja sam tez bo lg 40x naped mialem 2 miechy. Same problemy. A wogole to sory ze sie troche nie na temat ale napedy lg to dobijaja ludzi. I jeszcze to to drogie takie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Popieram LG to taki badziewie że ja nie mogę mam LG CD-ROMA 52x i qrwa nero go nie wykrywa dobrze a plyty otwarza z predkoscia 8x :( I to jest dobijajace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Wejdź na www.nero.com i tam zobacz czy LG jest kompatybilny z oprogramowaniem Nero. Do opcji kopiuj 1:1 najlepszy jest Clone. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 ech to co ja mam yteraz zrobic chyba cdroma nie sprzedam nowego:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...