AragornPL Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 i aż sie przeraziłem jak zobaczyłem mase tego kłodidżeno-podobnego szajsu: http://www.allegro.pl/showcat.php?id=4562&order=t&view=gtext Większość to jakiś śmieć (tylko pare jest tam dobrych zasiłek - Antec'e, Thermaltake, Revoltec) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orion_THG Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 A co sie spodziewasz? 95% spoleczenstwa nie ma zelonego pojecia o komuterach a tym bardziej o zasialczach (w tym przyapdku to 99% nie zna sie). Oni patrza na "Waty" na napelce... zobaczy takiego 550W codegena i powie "ŁOŁ ale moc, i tylko 150 zł, po co mi 380W tagan za 300 zł jak moge miec 550W za 150zł!!" Zdziwilbys sie ile ludzi tak postepuje, a potem przychodza z placzem i mowia "cos zasmierdzialo i komputer sie wylaczyl", przy okazji spalil polowe PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) ja tu widze zasilacze nawet 480 watt za 70zl :P uzywane ale tanie i bardzo dobre:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55412386 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54980716 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56332051 Edytowane 30 Czerwca 2005 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 A co sie spodziewasz? 95% spoleczenstwa nie ma zelonego pojecia o komuterach a tym bardziej o zasialczach (w tym przyapdku to 99% nie zna sie). Oni patrza na "Waty" na napelce... zobaczy takiego 550W codegena i powie "ŁOŁ ale moc, i tylko 150 zł, po co mi 380W tagan za 300 zł jak moge miec 550W za 150zł!!" Zdziwilbys sie ile ludzi tak postepuje, a potem przychodza z placzem i mowia "cos zasmierdzialo i komputer sie wylaczyl", przy okazji spalil polowe PC. 1523495[/snapback] takie jest rozumienie mojego starszego brata :lol: i mi sie dziwi dlaczego nie chce nic podkrecasz na zasilce tej z sygnaturki(a ja sie boje zeby wogole cos nie kipnelo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 takie jest rozumienie mojego starszego brata :lol: i mi sie dziwi dlaczego nie chce nic podkrecasz na zasilce tej z sygnaturki(a ja sie boje zeby wogole cos nie kipnelo) 1523521[/snapback] na swoim colorsicie podkręcisz sprzęt bez problemu, nie masz wymagającej dużej mocy konfiguracji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 A co sie spodziewasz? 95% spoleczenstwa nie ma zelonego pojecia o komuterach a tym bardziej o zasialczach (w tym przyapdku to 99% nie zna sie). Oni patrza na "Waty" na napelce... zobaczy takiego 550W codegena i powie "ŁOŁ ale moc, i tylko 150 zł, po co mi 380W tagan za 300 zł jak moge miec 550W za 150zł!!" Zdziwilbys sie ile ludzi tak postepuje, a potem przychodza z placzem i mowia "cos zasmierdzialo i komputer sie wylaczyl", przy okazji spalil polowe PC. 1523495[/snapback] Fakt, ci co kupują kompy w Biedronce, Tesco itp. to są powaleni... ps. Ja kiedyś robiłem test obciążeniowy CodeZgona :) Mój proc @ 2.4 GHz @ 1.85v to była porażka, np.12v=11.45 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 nowe kompy w realu z ntt (a64) sa na fortronach dawno nie byles chyba w hipermakrecie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 nowe kompy w realu z ntt (a64) sa na fortronach dawno nie byles chyba w hipermakrecie ^^ 1524137[/snapback] Hmm... Fakt, już od 2 tyg nie wychodziłem z domu :) A w Hipermarkecie już daaawno nie byłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Bo to NTT, ale takie typowe by Mediamarkt np to są już na codeshitach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...