opiumek Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) Witam Aktulanie mam już dośc starego kompa i chciałbym choc torche go polepszyc Abit KT7A DURON 1300 GF2 MX400 64 MB HDD 60 GB baracuda 128 MB sdram twinmos Chciałem zacząc od zmiany płyty i pamięci. I sam nie wiem co wybrać aby działała jeszcze chwile z moim procem a w przyszłośći dało się coś w miare dobrego wrzucić. No i żeby to tanie było Myślałem nad MSI 6712 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56358627 Cena niezła + 256 MB ddr twinmos cl 2.5. Co na to powiecie lub co innego proponujecie w podobnej cenie ?? Pozdrawiam Edytowane 1 Lipca 2005 przez opiumek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Może MSI K8N? Ram jakiś z allegro, np Twinmosy, Kingston itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Przy zmianie na tą mobo, którą podałeś musi też zmienić proca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Ano racja :/ To moze Abit Nf7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opiumek Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Ano racja :/ To moze Abit Nf7? 1526394[/snapback] Wszytsko fajnie tylko chodzi żeby było tanio :) A to MSI co podałem to coś warte 99 zł niedrogo czy to jakaś padaka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...