milek Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Ile moze kosztowac taka wymiana glosnik do nadawania dziala, chodzi mi o ten glosniczek na górze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 tyle klik ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 mam takiego samego fona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 w serwisie moga nawet 30zł przyciąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deXter89 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 ok 20 zł !! według mnie. tyle biorą u mnie w mieście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kromka1991 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 U mnie to zapłacisz 20 zeta za głośniczek i 10 za robocizne...no zależy gdzie to robisz...czy w takim Krakowie czy w jakieś wsi gdzie jest jeden komis w obrębie 30 km :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 No zalezy gdzie. Ja musiałem zapłacic 30zł za buzer do noki 3210 !!! :mur: Wystarczy troche umiejetnosci w dzierzeniu lutownicy i robota załatwiona za cene buzera (8-10zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...