masin Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Witam rok temu zakupilem neo 128 :) 30 czerwca uplynela data mojej umowy na czas okreslony , przegladajac liczne fora zlozylem rezygnacje z umowy 31 maja , ale ostatnio dzwoniac pod 801321123 dowiedzialem sie iz moja rezygnacja "nie jest ujeta w systemie" i zalecono mi kontakt z telepunktem gdzie rok temu nabywalem nesotrade ... w celu "wklepania faktu rezygnacji do systemu" (oczywiscie mialem ksero rezygnazcji) , po kilkudziesiciu telefonach ktore byly milczace udalem sie osobiscie do telepunktu gdzie dowiedzialem sie iz musze osobiscie zglosic sie z rezygnacja w dniu kiedy umowa wygasa (lol) , juz mialem dosyc dyskusji na ten temat z pania w telepunkcie i mowie jej ze jak nikt nic nie wie to chce anulowac ta rezygnacje i migrowac do 512 na 2 lata ... wszystko ok i sie zgodzilem migracja miala sie odbyc w czasie miesiaca od daty aneksu do umowy (za okres 1 miesiaca (sierpnia) mialem zaplacic wg/umowy na czas nieokreslony 119 pln) , ale jakiez bylo moje zdziwienie kiedy dzis rano modem polaczyl sie na 655.2 Kbps w panelu widac stare daty umowy ale nowy limit no i fakt ze posiadam opcje 512 (lol x 2) nie wiem co o tym myslec ... cud , fuks , moze im sie cos powalilo ? w kazdym razie jestem zadowolony (jak nigdy) i zycze kazdemu po dawce nerwow takiego przebiegu spraw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_w Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Sorry, ze pytam, ale co w tym "cudownego"? Fakt, ze wywiazali sie ze swoich zobowiazan? Pamietaj, ze Tobie sie to nalezalo i raczej gdyby im sie cos "obsunelo" w czasie to bym sie martwil, a motyw, ze zrobili to tak szybko uznajmy wreszcie za normalnosc i wymagajmy tego :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) no i jest [gluteus maximus] ... wielka [gluteus maximus] zbita ... jakas przemila pani z telepunktu wklepala w systemie moja rezygnacje z 30 maja 4 czerwca a od 1 mialem juz dzialajaca 512 z migracji no i dlugo nie trzabylo czekac juz mam rozkrosowana linie i zbieram sie wlasnie do telepunktu po modem i podpisac nowa umowe = czyli burdel jak zwykle (czar prysl) i mam ich cala organizacje gleboko w mym dupsku :D ps sorka za slownictwo ale to jest jakas paranoja Edytowane 6 Lipca 2005 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...