KUNDLI Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Może to jest lamerskie pytanie (raczej na pewno:), mianowicie jak rozpoznać że athlon jest serii agoia (podobno najlepiej się podkręcają)? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Jest to napisane na procku. Na takiej czarnej naklejce. Niedavno był topic o rozszyfrowywaniu oznaczeń Athlona XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Jest to napisane na procku. Na takiej czarnej naklejce. Niedavno był topic o rozszyfrowywaniu oznaczeń Athlona XP. Chyba chodziło ci o jądro :D :D :D (a na nim żadnej naklejki nie ma ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Jest to napisane na procku. Na takiej czarnej naklejce. Niedavno był topic o rozszyfrowywaniu oznaczeń Athlona XP. Chyba chodziło ci o jądro :D :D :D (a na nim żadnej naklejki nie ma )Jak nie nie pamiętasz jak w niusach było o tym :P :))))))). A tak na serio, to na jądrze jest napisane (to takie coś na środku proca po stronie odwrotnej niż nóżki :)), nie sposób nie zauważyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Na jądrze?No ja widziałem ale pod jądrem i pod napisem ASSEMBLED IN MALESIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Ale to nie AXP. BTW ja nie widziałem jeszcze czegoś takiego :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Na jadrze "stoi jak BYK" :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...