apollo Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Witam. Mam tego Pentagrama co w temacie , i niestety ale te zapiecie jest jak z galarety , powyginalo sie , i teraz radiator nie dociska do rdzenia , nawet jak go dobije mlotkiem :) Jaki polecacie najtanszy Radiator z Wiatraczkiem do xp 2400+ ? Nie bede krecil , potrzebny mi jest tylko zeby trzymal nia za wysoka temperature . Najlepiej do 50 zl moze ciut wiecej , i zeby mial solidne zapiecie , w zadnym wypadku takie jak w pentagramie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Było!! Było !! Szukaj !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Było!! Było !! Szukaj !! 1527949[/snapback] 9. Powstrzymywać się od zamieszczania postów nic niewnoszących do dyskusji, np. o treści "lol", "zgadzam się w pełni z przedmówcą", oraz postów będących wyłącznie powtórzeniem informacji podanych już w wątku przez innego uczestnika forum. Niedozwolone jest umieszczanie postów o treści "Było!", "Szukaj!" bez podania pytającemu dokładniejszych wskazówek (np. linka do tematu, w którym dane zagadnienie było omawiane, lub haseł pomocnych przy korzystaniu z wyszukiwarki forum/internetowej). cwaniaczek... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollo Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Było!! Było !! Szukaj !! 1527949[/snapback] Wielkie dzieki . Jeszcze raz "wielkie dzieki " . Regards. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Hmm do 50złotych?? Sądze ze spire whisper rock. Ja wymienilem na nim wiatrak (dalem taki od zasilacza na lozysku slizgowym). Chodzi na 9V , nie slychac go z odleglosci wiekszej niz 15cm a temperatura max 54 stopnie :) U babci go mam na athlonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollo Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Witam. Dzieki za porade . Skoro sie wyrabia przy 2400+ to pewnie go wezme . Ps.Chalas mi nie przeszkasza , i tak moja karta chalasuje bardziej niz odkurzacz :) Dzieki. regards. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Jak bym jeczcze spróbował naprawić zapinkę, połóż ją na coś twardego i równego, leciutko pukając młoteczkiem wyprstój blaszki, możesz też posiłować się kombinerkami ściaskając krzywe elementy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollo Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) Dzieki , ale juz probowalem , zapinka jest z elastycznego metalu (wiec dlaczego sie odksztalcila ? no chyba ze mi sie kotki bawily w kompie bo buda otwarta :)) , i niestety nic to nie daje , nadal nie dociska do rdzenia , widac nawet po sladach pasty na rdzeniu . Edit1 : http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5350...04552524f5f4956 a moze ten http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5350...e524f434b5f4949 albo ten http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14568 regards. Edytowane 4 Lipca 2005 przez apollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16112 ja proponuje tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank_26 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) Witam PENTAGRAM FREEZONE Q-80 AlCu Starczy żeby schłodzić xp 2400 podkęconego na 2300 MHz 1.85v ???????? Albo taki Pentagram FREEZONE QC-92 Na mobo NF-7 Edytowane 22 Lipca 2005 przez Tank_26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...