b4rtx Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Witam!! wlasnie sie dowiedzialem z programu aida32 ze nie mam wlaczonej obslugi AGP!! Posiadam plyte DFI Infinity AD77. Z tego co wiem moja plyta obsluguje AGP1,2,4,8X!!!!! Szperalem w biosie ale nie moglem znalesc opcji wlaczajacej ta obsluge prosze o pomoc jak to zrobic. Moze jakies programy sa dostepne.... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Nie chce mi się szukać info o tej płycie, sam to zrób, ale są tylko 3 możliwości 1. albo masz AGP 1x/2x 2. 2x/4x 3. 4x/8x jeszcze nie wymyślono i raczej nikt już tego nie zrobi, płyty która jednocześnie będzie obsługiwać te 3 standardy. A co do wyłączonego AGP to trzeba po prostu zainstalować sterowniki płyty głównej, znajdziesz je na stronie producenta płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Sprwdź też w biosie. Płyta obsługuje AGP X4/X8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...