samhain Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 najpierw linki aby bylo wiadomo co to za sprzet... http://www.msi.com.tw/images/product_img/o...s_img/8348A.jpg i link do specyfikacji http://www.msi.com.tw/program/products/opt...&MODEL=MS-8348A .................... przyszlo to do sklepu przed wczoraj... MSi i nagrywarki>? hmmm no coz jak Lite On robi MoBo rozne rzeczy sa mozliwe... otoz nie tak do konca... aby bylo smieszniej na pudelku jest ladnie napisane "Lite edition"... hmmm no to zaczolem sie dowiadywac co i jak... no i wyszlo, ze MSI to se tylko daje nadruk i pudelko a naped jest w 100% od LiteOn'a 8O no i badz tu madry jak firmy zaczynaja sie tak mieszac, a nas robic w konia... (tak jak ECS robilo czesci dla ABITA... moze slynne kondensatory?? :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 moze lamersko to zabrzmi, ale nie wiedzałem ze MSI robi nagrywarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 moze lamersko to zabrzmi, ale nie wiedzałem ze MSI robi nagrywarki Qrde ja też nie wiedziałem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 MSi i nagrywarki>? hmmm no coz jak Lite On robi MoBo rozne rzeczy sa mozliwe... jak widac tez sie zdziwilem! moze lamersko to zabrzmi, ale nie wiedzałem ze MSI robi nagrywarki jak widac to nie oni robaia, oni sie tylko podpisuja!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Niektóre Tdk'i to też LiteOn'y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 dobrze ze w moim teac'u jest "tylko" ricoh, plextor, sony i yamaha :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 ja tez nie wiedzialem ale wczoraj moj kumpel kupil nagryware. Ja go pytam jakiej firmy a on mowi MSI ja na to czys ty na glowe upadl przeciez MSI nie robi cdrw ale jak mu ja montowalem to na nagrywarce jak byk pisze MSI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...