BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Yo. Chciałem pokazać wam, jak mój wujek rozwiązał problem umieszczenia komputera w swoim pokoju. Nie chciał kupować biurka, bo nie miał go gdzie postawić. Tak to wygląda. Wszelkie komentarze mile widziane :) :arrow: Niby zwyczajny pokój ... :arrow: Ale po otwarciu stołu znajdujemy ... :arrow: Wystarczy podnieść i jesteśmy gotowi do pracy :) :arrow: A gdzie schowała się reszta sprzętu ? A tutaj :) :arrow: Wszystko na swoim miejscu :) :arrow: A tutaj schował się zasilacz :) Co o tym sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 To mogłeś dać do forum "Modyfikacje". Każdy ma jakiś swój sposób na ustawienie komputera, jeżeli Mu tak wygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Ale tu nie ma wg nic zmodyfikowanego. No ewentualnie stół i obudowa. Bardziej pasowało mi tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Jest tam gdzieś może jeszcze skaner i drukarka ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Narazie uznał, że jest mu to niepotrzebne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 fajny pomysł z wsuwany monitorem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiphop24 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 heh czego to ludzie niewymysla w stole kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...