Nightwalker Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 witam w jaki sposób idzie zgrać na dysk teledyski winamp.com video w formacie *.nsv i przerobić na jakiś ludzki format? ps. posiada ktoś może albo wie skąd ściągnąć koncert Linkin Park LIVE 8 ??? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 dobra z jednym sobie poradziłem ściągam link (playlist.pls) z winamp.com z teledyskiem plik playlist.pls zapisuje na dysk edytuje notatnikiem i wycinam do nsv np: unsv://nsv.stream.aol.com/uvox?cachefile=/aol/us/aolmusic/specials/2005/live8/philly/philly_042_linkinpark_crawling_320.nsv&uid=&sessid=&surfacePoint=us.winamp.web&jswk=Winamp-Video wycinamy tylko: unsv://nsv.stream.aol.com/uvox?cachefile=/aol/us/aolmusic/specials/2005/live8/philly/philly_042_linkinpark_crawling_320.nsv nastepnie unsv:// zmieniamy na http:// i wklejamy do flashgeta, tylko mam nadal problem w jaki sposób przekonwertować nsv na np avi? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 tylko mam nadal problem w jaki sposób przekonwertować nsv na np avi? NSV --> AVI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...