Skocz do zawartości
ALEX-77

Mam bardzo ważne pytanie odnosnie Athlona !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was mam taki mały problem a więc tak wczoraj kupiłem procesor Athlon 2000 XP i Płyte główną ECS i twardy dysk mojemu bratankowi po założeni wszystkiego (robiłem to pierwszy raz :) ) jak załączam kompa to napoczątku wyskakuje informacja o procku i tam pisze ATHLON 1250 Mhz !!! oco chodzi czyżbym padł owiara oszustwa ??

Proszę o jakies porady bo niewiem czy to tylko tak wypisuje czy procesor jest żeczywiscie mniejszy

Z góry dzieki za podpowiedzi

pozdrawiam

ALEX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ufffff dziękuję wam a już myslałem że mnie w balona zrobili z tym prockiem no tak ale to tak jest jak się dopiero człowiek uczy czyli zworkę na płycie gdzies przepiąc cholera tylko trochę sie boje zeby czegos niespiepszyc :? płyta to dokładnie model ECS soc-A K7VTA3 v3 KT 333 może ktos ma z was taka płyte to gdzie ta zworka sie dokładnie znajduje ??

Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że nie napisałeś tego postu w "godzinach szczytu", wtedy pewnie co drugi użytkownki furum napisałby to samo ;) :)

W INSTRUKCJI TO BEDZIESZ MIAL!!! NA PEWNO JEST MAPKA PLYTY GLOWNEJ, A POZA TYM BEDZIE TEZ RODZIAL O ZMIANIE FSB :) :) :) Sorry, za duze litery, ale caps locka mialem wlaczonego, a czytalem ksiazke i pisalem, wiec sie dopiero teraz zorientowalem... podzielna uwaga RULES! :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...