irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Czy moze ktos wie, czy w wypadku LG 12x mozna wgrac bios z 16tki i czy bedzie dzialac? Czy to kwestia biosu, czy te dwie nagrywarki roznia sie technicznie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Tez sie chetnie dowiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Po zaktualizowaniu biosu powino być git choć nie wiem czy akurat można to zrobić z 12'ką, Ja mam 16x i też bym coś z nią zrobił :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Wlasnie. Czy 16tka ma jakis system zabezpieczenia zapisu? Moja 12tka nie. Jesli 16x ma, to pewnie nic z tego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jak chcesz sie rozstać ze swoją nagrywarką to możesz ją przerabiać na 16 :twisted: :!: Za dużo różnic sprzetowych zeby przeszedł taki numer . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jak chcesz sie rozstać ze swoją nagrywarką to możesz ją przerabiać na 16 :twisted: :!: Za dużo różnic sprzetowych zeby przeszedł taki numer .No! O taka odpowiedz mi chodzilo... Dzieki, chociaz szkoda troche... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ja mam LG 32x podkrecona do 40x. Jak ktos ma okazje kupic LG GCE-8320B to polecam bo mozna ja kupic juz za ok. 200zl i miec sprzet za 350 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 na stronie www.cdrinfo.pl jest napisane jakie nagrywarki sie kreca i jak to zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 wiele nagrywarek z biosem nie od swojego modelu nie chodzi dlugo... wiecej znajdziesz na www.cdrinfo.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jak chcesz sie rozstać ze swoją nagrywarką to możesz ją przerabiać na 16 :twisted: :!: Za dużo różnic sprzetowych zeby przeszedł taki numer .No! O taka odpowiedz mi chodzilo... Dzieki, chociaz szkoda troche...Weim że szkoda bo sam mam identyczna nagrywarkę . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...