apulla Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) mam nowy ruter który sygnalizuje mi ruch w sieci(prawdopodobnie ruch pakietów)w starym tego niepokazywal jedynie dioda mrugala jak siedzialem na necie,moje pytanie brzmi jak zrobic w ustawieniach zeby nowy ruter tulko mrugal jak jestem na necie?? :mur: Edytowane 8 Lipca 2005 przez apulla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Wyłączyć kabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 prawdopodobnie ruch pakiteów lol :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apulla Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 ma ktos pomysła???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbed Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 A w jaki sposób Ci ten router ten ruch sygnalizuje :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apulla Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 mruganiem diud Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apulla Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 widze ze duzo osob zajzalo i nikt niewie jak to zrobhic hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) LOL ... Jaka bzdura ... to mruganie na 99% ustawiają fabrycznie :) Jak masz kogoś jeszcze podpiętego w LANie, to nie dziwota że mruga. A jak mruga WAN to ktoś się dobija do Ciebie - nic nowego, wirusy, sksanowanie portów to normalka w internecie. Jak Ci diodki przeszkadzają to je zakryj i odsłaniaj kiedy na necie siedzisz. Edytowane 13 Lipca 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apulla Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 wlasnie ze dziwota bo w modelu tej samej firmy tylko nieco gorszym mrogalo jak bylkem tylko na necie i tak chcem zeby bylo teraz aby wlasnie sprawdzas miedzy innymi czy niemam jakiegos trojana ,no i oczywiscie ze jestem w lanie bo inaczej po co by mi byl ruter? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Jaaa - jaki problem... Jak jestes w LANIE to normalne ze Ci przeplywaja pakiety, chocby systemowe... Nie wylaczysz tego chyba ze tak jak powiedzial ParanoiK - odlaczysz kabel ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...