frogstomp Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 jak zliczyc maksymalna dlugosc elementu w listbox??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Fajnie. Może chociaż podasz w jakim języku? I masz nieregulaminową sygnaturkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frogstomp Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 przepraszam za nie podanie jezyka programowania...chodzilo mi o c++, dokladnie o to ze chce uzaleznic dlugosc kolumn stringgrida od dlugosci maksymalnego elementu w listbox. Mysle ze bedzie to wygladalo mniej wiecej tak: Form2->StringGrid1->DefaultColWidth=Form1->ListBox1->... tylko wlasnie nie wiem jaka metode zastosowac do zliczenia dlugosci elementu w listbox. A co do sygnatury to szukam po regulaminie ale nie wiem dlaczego ona jest nieprawidlowa:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...