Smali Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Mam: Celeron D 2,53 Baracuda 80Gb Ati Radeon 9550 Plyta gigabajta(symboli nie znam) 512 ram Chodzi mi (wg. mnie) wolno. Doradzcie mi co mam robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 a co byś chciał ? Bo ja ci radze np. kupić athlon 4800+ i DFI i 2 gb hynixów , 400 gb dysk (podzielić na partycje oczywiście) jakiś watercooling , x850xl ? hm ? Jakieś 7-8 k zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smali Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 a co byś chciał ? Bo ja ci radze np. kupić athlon 4800+ i DFI i 2 gb hynixów , 400 gb dysk (podzielić na partycje oczywiście) jakiś watercooling , x850xl ? hm ? Jakieś 7-8 k zł 1538357[/snapback] Nie wiem. Zeby go jakos przyspieszyc. DBugo mi sie otwieraja programy. Defragmentacje robie i nic nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smali Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 nie wiem. CHce go jakos przyspieszyc Podzespoly sa dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Może więcej szczegółów? Antywir? Firewall? Usuń śmieci, ew. format. Zobacz czy jakaś podejżana aplikacja w tle ci nie zżera pamięci. Ustaw sobie min. 1GB swapa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 taa... a na forum siedza wrozki i zaraz wylecza twoj komputerek... powiedz o co KONKRETNIE chodzi, czy masz jakies fundusze na modernizacje czy nie, i czego od kompa oczekujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smali Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 NIe mam kasy. niedawno go kupilem. Mam mks 2005 pracuje w tle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) TO JUSH NAPRAWDE MAMY DUŻO INFORMACJI. TO TAK JAKBYŚ NAM POWIEDZIAŁ ŻE W NASZYCH GNIZAKACH PŁYNIE 230V :mur: NO O CHŁOPCY DO ROBOTY - WIEMY ŻE MAMY 230V I MKS'A 2005, ZACZYNAMY PRZEPOWIEDNIE. :mur: ZRÓB FORMATA ZAISALUJ SYSTEM, ŁATKI I DO DZIEŁA. P.S. Caps Locki mi się włączył i nie chce mi się poprawiać :wink: Edytowane 9 Lipca 2005 przez piotralek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Format to najłatwiej :D. Wyczyść rejestr z śmieci jakims progsem, zobacz czy w autostarcie nie masz jakichs niepotrzenych wpisów ( u kumpla ostatnio usunąłem z 15 pozycji i nagle sie okazało że gry nie skaczą :D ) defrag nie zaszkodzi. Ja polecam jv16powertools. jak dalej bedzie sie pierdzielic to napisz, może się coś wymyśli. A nowym na forum proponuje więcej wyrozumiałości. Forum jest poto aby dzielić się wiedzą. Jak się nie ma nic sensownego do napisania to moze lepiej nie pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Możesz pokręcić procka i grafe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Na razie pomóż sobie sam i poczytaj wątki na forum!!! A jeśli masz XP'ka to od razu -> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=56399 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi35 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Możesz wyrzucić obudowe, szybciej nie bedzie ale na pewno śmieszniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...