piotres Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 witajcie Co lepiej kupic : Topowera 526-P6 420 W czy Modecoma 550W FSP550-60PLN ??? Macie jakies doswiadczenia z tymi zasilaczami ? Ktory lepszy (nie patrzmy na ceny :D ) ? pozdro piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Doswiadczenia niemam ale Topowera 526-P6 420 W ma mocna linie 12V bodajze 360W, i jest bardziej ceniona marka niz Modecom ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury wcale niemówie ze jest zły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 MOedecom jest mocniejszy, ale głośniejszy. więc zalezy co bardziej bierzesz pod uwagę. Jeśli chodzi o niezaezność linii to w modecomie 12v jest niezależne od reszty, co wystarcza. W topowerze niezależne są wszystkie linie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seraphine Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 ja bym jeszcze podumal nad modelem CWT 550ADP modecoma.... tez mocna bestia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Święta prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) Sam posiadam tego modecoma i jestem bardzo zadowolony. Napiecia skala (miernikiem sprawdzane). Ciagne spokojnie A643200@2.4GHz na standardowym napieciu, X800XTPE i 2x256mb ramu+ kilka wiatrakow z papstem 172mm na czele :P . Przesiadlem sie z Antca 380 i szczerze nie zaluje. Cena bardzo koszerna, osiagi rowniez a z ta glosnoscia nie jest az tak tragicznie. Bynajmniej mi nie przeszkadza (moze troszke w nocy ale nie jest to cos co by odbiegalo od glosnosci Antcka 380tki taie bynajmniej mam odczucia), no ale coz to juz trzeba indywidualnie sprawdzic :) A zawsze mozna wiatrak zmienic na cos cichszego albo wrzucic go w inna obudowe np. z 120mm dziura na wiatrak ;] Pozatym podoba mi sie jego chamski wyglad, zadnych zbednych swiecidelek, kolorkow itp. Czysta moc no i sluszna waga :P Edytowane 25 Lipca 2005 przez KosiMazaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 wszyscy mówią skała... skała ! LOL wiele osób tak mówi a później w wychodzi że wahają im się o 0,1V albo więcej LOL POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Wnętrze tego modecoma mówi samo za siebie. Gdyby miał tylko odrobinę większe radiatory byłby najlepszym zasilaczem jaki w życiu widziałem. To jest dzieło sztuki robione przez FSP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 tam jest tyle tego ze sie nie zmiescily :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Piotres, niemożliwe :blink: Swojego najzajefajniejszego Codegena w Polszcze zmieniasz, wstydź sie :D Żeby taką zasle zmieniać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...