ra-v Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) Witam wszytskich Mam taki problem.. właśnie tworze swój mały portal w PHP i HTML i nie wiem jak moge zrobić taką sztuczke żeby z panelu admina dało sie w formularzu (formularz akurat wiem jak zrobić :) ) wpisać np. nazwy kolejnych linków w menu albo cos w tym stylu... jak mam to zroibc... prosze o odpowiedz Edytowane 11 Lipca 2005 przez ra-v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 E? Ale o co ci konkretnie chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 no jak np. w jportalu albo innych cms - ach jest taka sztuczka że można sobie w pnaelu admina ustawić nazwy np. menu na stonie głónej ... i jak mam to zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 gdzie ma info o linkach przechowywać? W pliku tekstowym czy bazie MySQL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) hmmm nie wiem czy tak sie da ale najlepiej by było gdyby przebywał w pliku o rozszerzeniu .php np. config.php bo słyszałem że takich plików sie nie da odczytać... włamywaczom Edytowane 11 Lipca 2005 przez ra-v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...