kamilo23 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Czy ktoś kupowałw tym sklepie , czy się opłaca. Jakie inne proponujecie. :mur: :mur: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Ja kupowałem grafę i jestem zadowolony. Myślę że opłaca się tam kupować bo mają uczciwe ceny, zanim kupiłem to zrobiłem porównanie cen i wyszło że w innych sklepach są różnice cenowe nawet 400 zł ! Przez grzeczność nie powiem gdzie są chore ceny, zresztą wystarczy poczytać oferty najbardziej znanych sklepów. Wracając do PcProjektu, jedyne co mi się tam niepodoba to strasznie mały lokal i straszne tłumy ludzi, no ale to chyba dobrze świadczy o sklepie, cały czas jest tam ruch i ludzie kupują u nich. Sprzedawcy nie są może super sympatyczni, ale znają się na kompach i zawsze doradzą co trzeba, bez zbędnego filozofowania. Polecam gorąco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Ja kupowałem grafę i jestem zadowolony. Myślę że opłaca się tam kupować bo mają uczciwe ceny, zanim kupiłem to zrobiłem porównanie cen i wyszło że w innych sklepach są różnice cenowe nawet 400 zł ! Przez grzeczność nie powiem gdzie są chore ceny, zresztą wystarczy poczytać oferty najbardziej znanych sklepów. Wracając do PcProjektu, jedyne co mi się tam niepodoba to strasznie mały lokal i straszne tłumy ludzi, no ale to chyba dobrze świadczy o sklepie, cały czas jest tam ruch i ludzie kupują u nich. Sprzedawcy nie są może super sympatyczni, ale znają się na kompach i zawsze doradzą co trzeba, bez zbędnego filozofowania. Polecam gorąco. 1540149[/snapback] Ja raczej preferował będe przesyłke kurierem alb pocztą , a co z gwarancjami nie ma problemu :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Kupowałem mobo i nie było żadnych problemów. Gwary na szczęście nie musiałem sprawdzać bo wszystko śmiga do tej pory. Najlepiej skontaktuj się z nimi przez gg, ich namiary są na stronce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 zero ryzyka Z gwarancją nie ma żadnych problemów,przynajmniej ze strony PCP. Ceny super obsługa OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyczak Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 ja tam kupiłem całego kompa z opisu równo rok temu :D tylko ja sie wybrałem do sklepu :) super duży wybór kolesie wiedzą co sprzedają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Pare tygodni temu miałem kontakt z PCProjekt. Kupiłem X800 XL. Świetny sklep, super traktują klienta (bynajmniej ten Pan na gg). Polecam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) Z PCP bywa roznie - zwykle maja dosc niskie ceny, choc czesto apollo bije ich na glowe. Gwarancje na ogol uznawali, choc musze przyznac, ze mielem przejscia przy reklamowaniu ramu - widac zalezy z kim sie aktualnie rozmwaia. Ogolnie sklep jest w porzadku. Moze z wyjatkiem czestych brakow towaru na polkach mimo jego widnienia w cenniku... Edytowane 12 Lipca 2005 przez spicum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Z PCP bywa roznie - zwykle maja dosc niskie ceny, choc czesto apollo bije ich na glowe. Gwarancje na ogol uznawali, choc musze przyznac, ze mielem przejscia przy reklamowaniu ramu - widac zalezy z kim sie aktualnie rozmwaia. Ogolnie sklep jest w porzadku. Moze z wyjatkiem czestych brakow towaru na polkach mimo jego widnienia w cenniku... 1. Zdarza się że Apollo dobija sobie dodatkową cenę do tej podanej w cenniku... 2. Jak wszędzie... 3. Jak już o Apollo...u nich w cennikach są podane praktycznie wszystkie możliwe towary - dzwonisz albo wpadasz do nich a tu klops bo nie ma...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgadzam się z przedmówcą!!! www.apollo.pl - to jest to! Polecam - u nich kupiłem swojego blaszaka :-). Jak to miło że mają swój sklep "gdzieś na wschodzie" - mam do nich blisko :-) :-) :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 1. Zdarza się że Apollo dobija sobie dodatkową cenę do tej podanej w cenniku... Z tego co wiem to to doliczaja 3% do transakcji przeprowadzanych kartami platniczymi. O innych oplatach nie wiem nic - moze dlatego ze zawsze kupuje na miejscu za gotowke ... [...]Gwarancje[...] 2. Jak wszędzie... Polecam sprawdzenie jak sie gwarancjami przejmuja w bit... Na tle tej firmy apollo i pcp wypadaja swietnie 3. Jak już o Apollo...u nich w cennikach są podane praktycznie wszystkie możliwe towary - dzwonisz albo wpadasz do nich a tu klops bo nie ma...:|Ale przynajmniej dowiesz sie ze nie ma i kiedy bedzie, zdaza sie nawet ze sciagna sprzet z innych placowek w rozsadnym czasie. A do PCP musialem wykonac 3 wycieczki zeby dostac sprzet, a za kazdym razem twierdzili na gg sie ze maja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 No w sumie racja... Dodam tyle że najczęściej kupuję w komputroniku...może i drogo (dużo za dużo) ale to jest najlepszy sklep i tyle... Zdażyło się też w barwkompie i komsadzie ...mogę te sklepy polecić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 no z gwarą w pcp to w moim przypadku nie bylo tak różowo! Kupilem tam kedys swojego DFI no i padl po 3 dniach. Wyslalem to byl jakos tak koniec listopada, cos kolo 29, na plyte czekalem miesiąc, tzn. w domu spowrotem byla 31 grudnia, i co się okazalo byla wciaz niesprawna, nie sprawdzili jej jak do mnie odsylali, no i pozniej byl remanent jakos z 10 dni no i w sklepie nikt nie odbieral fona a na stronie nie bylo informacji o zadnym telefonie awaryjnym :mur: W końcu 11 stycznia sie dodzwonilem i wyslalem im plyte, odczekalem 2 tygodni i cos na koncu stycznia (chyba wtorek) zadzwonilem z pytaniem "ile jeszcze potrwa naprawa" no to powiedzieli ze do piatku na pewno wysla ja do mnie, dzwonie w poniedzialek i okazuje sie ze jeszcze nie wyslali, ze w srode, no to dzwonie w srode i owszem wyslali i szla do mnie przez 8 dni (cos po 4 dniu jeszcze ze 2 razy dzwonilem - "wyslalismy, nie wiemy dlaczego jeszcze nie ma") a na steplu pocztowym byla data nadania 2 dni przed dostarczeniem do mnie :mur: tak wygladala moja przygoda z pcp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Kupiłem już kilka rzeczy w pcprojekcie. Z gwarancją też nie miałem problemu - jak płytka źle działała, to mi od ręki wymienili. Z cenami różnie bywa - często mają najtaniej - zresztą zanim kupię, to zwykle szukam tam, gdzie cena jest najniższa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...