Skocz do zawartości
kamilo23

Www.pcprojekt.pl (czy Dobry Wybór)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja kupowałem grafę i jestem zadowolony. Myślę że opłaca się tam kupować bo mają uczciwe ceny, zanim kupiłem to zrobiłem porównanie cen i wyszło że w innych sklepach są różnice cenowe nawet 400 zł ! Przez grzeczność nie powiem gdzie są chore ceny, zresztą wystarczy poczytać oferty najbardziej znanych sklepów. Wracając do PcProjektu, jedyne co mi się tam niepodoba to strasznie mały lokal i straszne tłumy ludzi, no ale to chyba dobrze świadczy o sklepie, cały czas jest tam ruch i ludzie kupują u nich. Sprzedawcy nie są może super sympatyczni, ale znają się na kompach i zawsze doradzą co trzeba, bez zbędnego filozofowania. Polecam gorąco.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupowałem grafę i jestem zadowolony. Myślę że opłaca się tam kupować bo mają uczciwe ceny, zanim kupiłem to zrobiłem porównanie cen i wyszło że w innych sklepach są różnice cenowe nawet 400 zł ! Przez grzeczność nie powiem gdzie są chore ceny, zresztą wystarczy poczytać oferty najbardziej znanych sklepów. Wracając do PcProjektu, jedyne co mi się tam niepodoba to strasznie mały lokal i straszne tłumy ludzi, no ale to chyba dobrze świadczy o sklepie, cały czas jest tam ruch i ludzie kupują u nich. Sprzedawcy nie są może super sympatyczni, ale znają się na kompach i zawsze doradzą co trzeba, bez zbędnego filozofowania. Polecam gorąco.

1540149[/snapback]

Ja raczej preferował będe przesyłke kurierem alb pocztą , a co z gwarancjami nie ma problemu :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z PCP bywa roznie - zwykle maja dosc niskie ceny, choc czesto apollo bije ich na glowe.

Gwarancje na ogol uznawali, choc musze przyznac, ze mielem przejscia przy reklamowaniu ramu - widac zalezy z kim sie aktualnie rozmwaia.

Ogolnie sklep jest w porzadku. Moze z wyjatkiem czestych brakow towaru na polkach mimo jego widnienia w cenniku...

Edytowane przez spicum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z PCP bywa roznie - zwykle maja dosc niskie ceny, choc czesto apollo bije ich na glowe.

Gwarancje na ogol uznawali, choc musze przyznac, ze mielem przejscia przy reklamowaniu ramu - widac zalezy z kim sie aktualnie rozmwaia.

Ogolnie sklep jest w porzadku. Moze z wyjatkiem czestych brakow towaru na polkach mimo jego widnienia w cenniku...

1. Zdarza się że Apollo dobija sobie dodatkową cenę do tej podanej w cenniku...

2. Jak wszędzie...

3. Jak już o Apollo...u nich w cennikach są podane praktycznie wszystkie możliwe towary - dzwonisz albo wpadasz do nich a tu klops bo nie ma...:|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z przedmówcą!!! www.apollo.pl - to jest to! Polecam - u nich kupiłem swojego blaszaka :-). Jak to miło że mają swój sklep "gdzieś na wschodzie" - mam do nich blisko :-) :-) :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Zdarza się że Apollo dobija sobie dodatkową cenę do tej podanej w cenniku...

Z tego co wiem to to doliczaja 3% do transakcji przeprowadzanych kartami platniczymi. O innych oplatach nie wiem nic - moze dlatego ze zawsze kupuje na miejscu za gotowke ...

[...]Gwarancje[...]

2. Jak wszędzie...

Polecam sprawdzenie jak sie gwarancjami przejmuja w bit... Na tle tej firmy apollo i pcp wypadaja swietnie

3. Jak już o Apollo...u nich w cennikach są podane praktycznie wszystkie możliwe towary - dzwonisz albo wpadasz do nich a tu klops bo nie ma...:|

Ale przynajmniej dowiesz sie ze nie ma i kiedy bedzie, zdaza sie nawet ze sciagna sprzet z innych placowek w rozsadnym czasie.

A do PCP musialem wykonac 3 wycieczki zeby dostac sprzet, a za kazdym razem twierdzili na gg sie ze maja ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no z gwarą w pcp to w moim przypadku nie bylo tak różowo! Kupilem tam kedys swojego DFI no i padl po 3 dniach. Wyslalem to byl jakos tak koniec listopada, cos kolo 29, na plyte czekalem miesiąc, tzn. w domu spowrotem byla 31 grudnia, i co się okazalo byla wciaz niesprawna, nie sprawdzili jej jak do mnie odsylali, no i pozniej byl remanent jakos z 10 dni no i w sklepie nikt nie odbieral fona a na stronie nie bylo informacji o zadnym telefonie awaryjnym :mur: W końcu 11 stycznia sie dodzwonilem i wyslalem im plyte, odczekalem 2 tygodni i cos na koncu stycznia (chyba wtorek) zadzwonilem z pytaniem "ile jeszcze potrwa naprawa" no to powiedzieli ze do piatku na pewno wysla ja do mnie, dzwonie w poniedzialek i okazuje sie ze jeszcze nie wyslali, ze w srode, no to dzwonie w srode i owszem wyslali i szla do mnie przez 8 dni (cos po 4 dniu jeszcze ze 2 razy dzwonilem - "wyslalismy, nie wiemy dlaczego jeszcze nie ma") a na steplu pocztowym byla data nadania 2 dni przed dostarczeniem do mnie :mur:

tak wygladala moja przygoda z pcp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem już kilka rzeczy w pcprojekcie. Z gwarancją też nie miałem problemu - jak płytka źle działała, to mi od ręki wymienili. Z cenami różnie bywa - często mają najtaniej - zresztą zanim kupię, to zwykle szukam tam, gdzie cena jest najniższa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi