Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

heheh nie nie nie smieje sie z Intela patrzta tutaj cos wam to przypomina??? : http://www.gamingin3d.com/forum/index.php?...12c4f5f8d1d60f4

bo ja cos nie moge skojarzyc skad to znam :)

Heh, zobacz jakie forum zafundowali sobie redaktorzy serwisu (...) w poważaniu www.extremepc.pl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież takie forum może mieć każdy, bo to jest darmowy skrypt.

Darmowy, czy płatny... Tak czy siak wszystkie nasze pomysły prędzej czy później znajdują swoje zastosowanie na extremepc... dziwne, no nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

muj setny post!!!

terz to znam a widzieliscie ten napis na guze po Polsku Forum :D

No setny i w dodatku z czterema błędami ortograficznymi :)))

Robimi konkurs kto znajdzie wiecej bledow w jego postach. W powyzszym znalazlem 6 ! A nawet 7 bo forum nie pisze sie z dorzej ;) litery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lisek co ty <span style="color:red;">[ciach!]</span>lisz?? Ten skrypt jest darmowy i KAŻDY może go sobie poprzerabiać i zamieścić na swojej stronie :P. Tylko się spytam jakie pomysły?? Bo to prędzej ty ściągnołeś z nich wygląd powinieneś się :oops: pisząc takie głupoty!! Oni 3kolumny mieli od początku czyli od połowi sierpnia, a tweak jakoś niedawno design na 3kolumny zmienił?? Więc nie kłam tutaj. A jeszcze jedno skoro myślisz, że oni ściągają to sobie poszukaj stron o tematyce grafiki 3D albo PHP tam prawie każdy ma takie foum i co oni też by ściągali?? Ten skrypt jest najlepszy i tyle w dodatku darmowy, a oferuje więcej niż ten płatny, który mają dyskusje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lisek co ty <span style="color:red;">[ciach!]</span>lisz?? Ten skrypt jest darmowy i KAŻDY może go sobie poprzerabiać i zamieścić na swojej stronie :P. Tylko się spytam jakie pomysły?? Bo to prędzej ty ściągnołeś z nich wygląd powinieneś się  :oops: pisząc takie głupoty!! Oni 3kolumny mieli od początku czyli od połowi sierpnia, a tweak jakoś niedawno design na 3kolumny zmienił?? Więc nie kłam tutaj. A jeszcze jedno skoro myślisz, że oni ściągają to sobie poszukaj stron o tematyce grafiki 3D albo PHP tam prawie każdy ma takie foum i co oni też by ściągali?? Ten skrypt jest najlepszy i tyle w dodatku darmowy, a oferuje więcej niż ten płatny, który mają dyskusje!

Z tym że Tweak powstał jakiś rok wcześniej z taką kolorystyką i z takimi kolumnami, później wróciłem do dwóch kolumn,a potem przerzuciłem się znów na trzy.... Więc twoje oskarzenia są nieuzasadnione.

Co do forum to nie mów do mnie w ten sposób bo będzie nieciekawie. I nigdzie nie powiedziałem że jest ono płatne i nikt nie może go używać!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym że Tweak powstał jakiś rok wcześniej z taką kolorystyką i z takimi kolumnami, później wróciłem do dwóch kolumn,a potem przerzuciłem się znów na trzy.... Więc twoje oskarzenia są nieuzasadnione.

Ja tweak znam od 1,5 roku więc sporo i na początku pamiętam, że były dwie kolumny. Teraz gdzies od lutego czy marca dopiero sa 3. Ale skoro ty robiłeś ten serwis to wiesz lepiej ;). A jestem ciekaw czemu się na 3 znowu przerzuciłeś? :). A kolory jak kolory może macie ten sam gust ;). Ale oni mają troche inne odcienie szarości :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tweak znam od 1,5 roku więc sporo i na początku pamiętam, że były dwie kolumny. Teraz gdzies od lutego czy marca dopiero sa 3. Ale skoro ty robiłeś ten serwis to wiesz lepiej ;). A jestem ciekaw czemu się na 3 znowu przerzuciłeś? :). A kolory jak kolory może macie ten sam gust ;). Ale oni mają troche inne odcienie szarości :P.

Kolory niestety zostały zjechane przez ichniejszą redakcje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ty za herezje wyglaszasz sprawdzalem w zrodle i sa inne :P. A zreszta wyglad twoj i EXPC sa inne i znaczaco sie roznia wiec nie wiem o co wogole cała sprawa się rozchodzi? Powiem ci szczerze, że gdyby nie ci ludzie którzy siedzą na tym forum to tweak przestał by już istnieć! Ciągłe problemy techniczne, testy przeprowadzane przez niewiadomo ile czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ty za herezje wyglaszasz sprawdzalem w zrodle i sa inne :P. A zreszta wyglad twoj i EXPC sa inne i znaczaco sie roznia wiec nie wiem o co wogole cała sprawa się rozchodzi? Powiem ci szczerze, że gdyby nie ci ludzie którzy siedzą na tym forum to tweak przestał by już istnieć! Ciągłe problemy techniczne, testy przeprowadzane przez niewiadomo ile czasu.

Dlatego forum Tweak'a jest na innym serwerze coby nie zamarło na stałe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...