szogo Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Witam Mam takie pytanie czy da sie jakos programowo(tzn tak jak np speedfan obiniza poredkosc coolera na procu) obnizyc cooler na grafe?? chodzi mi po prsotu o ta zeby jak komp chodzi w nocy ja troszq zciszyc(karta nizej w configu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Ja osobiście nic o tym nie słyszałem??? Użyj opcji "Szukaj", powinno coś byc na ten temat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Witam Mam takie pytanie czy da sie jakos programowo(tzn tak jak np speedfan obiniza poredkosc coolera na procu) obnizyc cooler na grafe?? chodzi mi po prsotu o ta zeby jak komp chodzi w nocy ja troszq zciszyc(karta nizej w configu). Jeszcze o takim czyms nie slyszalem i watpie czy wogole mozna to zrobic. Polecam podpiac go na 7V lub 5V. Dziwie sie, ze masz klopoty z halasem na tej karcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 jkabys mial karte np. gigabyte'a (jezeli takie sa) tak jak np. radeony to mialbys opcje zmian predkosci obrotowej wentylkow a tak to masz za opcje jedynie podlaczyc coolerka pod nizsze napiecie, w tym wypadku jest to chyba 3.3V (bo standartowo to chyba na 5 pomyka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Ja tesh nie slyszalem dlatego pytam...raz wlasneiesei spotkalem tak jak napisal to berkut ze na kartach gygabyte mozna bylo zmiejszac i dlatego myslalem ze moze jest taka mozliwosc na innych.No nic zostawimy tak jak jest. Kaeres w dzien spokojnie mi to nie przeszkadza ...on nie jest az tak glosny...tylko ze spie w pokoju gdzie jest komp(chodzi w nocy) i myslalem ze mozna to jakos jeszcze przyciszyc.Ale skoro sie nie da to trudno nic sie nie stalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 jeśli masz na karcie duzy radiator tzn dobrej klasy to jak wylączysz zupełnie zasilanie wiatraka to w idle karta i tak niebedzie wydzileac tyle ciepla zeby cos zostaw uchylona obudowe i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...