bielski Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 witam jak wyzej - czy majać nod32 ver. 2.5 musze miec wgranego jeszcze firewalla czy wystarczy mi tylko nod32 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 NOD to antywirus, firewall jest Ci potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Do tego warto pamiętać jeszcze o aplikacji Anti-Spyware która uchroni Cię przed programami szpiegującymi. P.S. z NOD32 bardzo dobrze współpracuje Outpost PF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 wywal noda zainstaluj avasta do tego ad-aware / spybot [ darmowe ] chyba ze masz kase na komercyjne to np. webroot spy [ no albo chcesz byc legalny inaczej ] + kerio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Ja mam Nod32, Ad-aware oraz windowsowego firewalla (SP2 zainstalowany) i daje rady. Zero problemow z trojanami, wirusami i innym badziewiem. : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...