t0mster Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Witam, mam problem z Wellgetem, a mianowicie jezeli dodam cos do sciagania i zawiesi mi sie komp i zrobie resa, wlacze ponownie Wellgeta to nie ma tego pobierania >.< zastanawiam sie nad innym download managerem ale flashget = reklamy, free download manager = zawsze kiedy zainstaluje to wywala mi blad rejestru i wywala wszsytkie sterowniki, treue downloader = wiekszoc plikow po sciagnieciu nie dziala :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy78 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 jezeli dodam cos do sciagania i zawiesi mi sie komp i zrobie resa,... 1542418[/snapback] Niech zgadnę. Dane ściągane WellGetem zapisujesz na partycji FAT. Jeśli tak jest, to nie jest to wina WellGeta tylko systemu plików. WellGet to świetny program i do tego jest darmowy. Używam go od kilku miesięcy i nigdy nie miałem z nim problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...