domin8k Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Kupilem k700i :mur: potrzymałem 2 - 3 tygodnie aż pewnego dnia bach! zawiesił się (ciągle miga i nie daje się wyłączyć, wyjęcie baterii też nie pomaga) i od tej pory jade na n3310, mam pytanie czy uznają mi gwarancję (juz go dałem do serwisu) jedyne co robiłem to wgrywałem trochę bajerów przez bluetooth, może ktoś miał podobną sytuację? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Raczej powinni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Nie ma się czym przejmowac. Naprawią to na gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin8k Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 no doczekałem się!!! na karcie gwarancyjnej napisali że była wymiana płyty głównej i zmiana imei oczywiście mnie to nic nie kosztowało, w telefoniku jest inny soft, dzięki niemu bluetooth przy komunikacji z kompem chodzi 2 razy szybciej!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 witam sory ze odgrzebuje, ale wlasnie dostalem %% za pisanie tematu ktory juz jest - mimo iz go nie ma... dopisuje sie wiec do "syfu" jak to napisal jeden z moderow... niewazne poszukuje jakiegos sofu do ww. komorki (SE k700i) trzeba od nowa zgrac cale oprogramowanie - ktorego oczywiscie nie posiadam. help z gory dzieki za wszelkie porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 witam sory ze odgrzebuje, ale wlasnie dostalem %% za pisanie tematu ktory juz jest - mimo iz go nie ma... dopisuje sie wiec do "syfu" jak to napisal jeden z moderow... niewazne poszukuje jakiegos sofu do ww. komorki (SE k700i) trzeba od nowa zgrac cale oprogramowanie - ktorego oczywiscie nie posiadam. help z gory dzieki za wszelkie porady OPROGRAMOWANIE A dzwonki,gierki,tapety polecam pobierać z programów P2P-kazza emule itp,lub www.google.pl i szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 nie chodzi mi o jakis tam dodatkowy soft, tylko o caly "bios" telefonu - firmware, czy jak sie to nazywa - nie wiem. tak zeby wywalis wszystko z komorki i wgrac wszystko od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Chciales to masz: http://www.mycruiser.org/dwnld_check.php?f...&f_size=9829410 http://www.mycruiser.org/dwnld_check.php?f...&f_size=5180261 Nie zmienia to jednak faktu, ze i tak niczym tego nie wrzucisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 jak to nie - a kablem sie nie uda? teraz mnie zaskoczyles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) jak to nie - a kablem sie nie uda? teraz mnie zaskoczyles Co ci po kablu (ten do przesylania fotek czy dzwiekow i tak nie bedzie pasowal) skoro nie masz odpowiedniego oprogramowania. Z drugiej strony zabawy z telefonami Sony-Ericssona potrafia sie skonczyc nieciekawie. Niektore serwisy uwalaja telefony probojac wgrac cos na pale, co daje rezultat podobny do tego opisywanego w pierszym poscie badz w ogole pustke na LCD ;) Zastanow sie lepiej czy warto samemu ryzykowac, wysilac sie, marnowac czas na szukanie oprogramownia co do ktorego nie bedziesz mial zadnej pewnosci i czy nie lepiej zaniesc telefon do jakiegos serwisu, zaplacic i miec swiety spokoj. Jesli uwala, to juz ich problem a nie twoj i powinni tak kombinowac zebys dostal sprawny telefon. Edytowane 10 Stycznia 2006 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) wlasnie o to oprogramowanie mi chodzi - to do zainstalowania na kompie - zeby komunikowac sie z telefonem i to, ktore trzeba zgrac do telefonu ps. dzieki za zainteresowanie zaniesc kom nigdzie nei moge, bo ze tak powiem nie mam czasu na latanie po jakichs durnych salonach. kom w tej chwili i tak ni dziala - wlacza sie i nie rzpoznaje karty - stalo sie to wlasnie podczas zabawy (nie mojej) w wgrywanie melodyjak... dowiedzialem sie, ze wystarczy zflaschowac komorke i juz - nie dostalem jednak zadnych innych info i z tad moej pytania Edytowane 10 Stycznia 2006 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 wlasnie o to oprogramowanie mi chodzi - to do zainstalowania na kompie - zeby komunikowac sie z telefonem i to, ktore trzeba zgrac do telefonu Takie oprogramowanie jest zabezpieczone sprzetowo. Do programu dostajesz klucz sprzetowy (smartcard) wpinany do portu USB. Bez niego nic nie zrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 ch - czyli bez odpowiedniego hardware nic nie zrobie? a da sie to gdzies kupic, albo jakie sa szanse ze w 1'szym lepszym "skupie/serwisie" kom beda cos takiego mieli i mi to z miejsca ktos zrobi ? a pobawil bym sie tym telefonem z prostej przyczyny - nie dziala, wiec nie przedstawia dla mnie juz zadnej wartosci. dostalem go na firme w ktorej juz nie pracuje, nowa firma, dala mi inny telefon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) a da sie to gdzies kupic, albo jakie sa szanse ze w 1'szym lepszym "skupie/serwisie" kom beda cos takiego mieli i mi to z miejsca ktos zrobi ? a pobawil bym sie tym telefonem z prostej przyczyny - nie dziala, wiec nie przedstawia dla mnie juz zadnej wartosci. dostalem go na firme w ktorej juz nie pracuje, nowa firma, dala mi inny telefon Oczywiscie ze da sie ten sprzet kupic, ale od razu powstaje pytanie czy warto wydawac te 500-700zl na to, zeby sflashowac jeden telefon. Sam flash tez wiaze sie z pewnymi problemami i nie wyglada to tak jak w starych Nokiach. Czasami taka operacja mozna bardziej zaszkodzic niz pomoc. Mi zdarza sie czasami poprawiac telefony miedzy innymi Sony-Ericssona, ktore ktos probowal meczych w innym serwisie i nie bardzo mu to wyszlo ;) Czy sa szanse ze zrobia ci to w pierszym lepszym serwisie tego nie wiem. W kazdym szanowanym powinni. Operacja zajmuje okolo 30-60 minut w zaleznosci od warunkow i ewentualnych niespodzianek pojawiajacych sie w trakcie operacji ;) Cene rowniez trudno podac. Moze to byc 30zl jak u nas, ale moze byc i 80-100zl. Serwisy indywidualnie ustalaja sobie cenniki. Edytowane 10 Stycznia 2006 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 hm - to moze dam telefon kumplowi i jak bedzioe w toronto ;) to ci go podrzuci za jakis czas - powinien byc w "domu" jeszcze w styczniu (o ile sam wczesniej z nim czegos nie zrobie) co ty na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Nie powinno byc problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...