Bartolghnet Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) witam, mam problem. Zakladam normalnie blok, mam sruby+nakretki od misia15go, i za chwile wylacza mi sie komp. Jak troche odkrece srubki jest ok. ale temp duze. chyba to jest przez temp lub nie dociskanie procka, tak?? No i teraz tak. Jesli to jest przez dociskanie bloku do procka, to jestem przed wyborem nki z mcs-u FOTOlub srubki takie FOTO ? czekam na odpowiedź, bo nie moge sobie w nic pograc:P w mojego ukochanego hl2 :( Edytowane 13 Lipca 2005 przez Bartolghnet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Maly OT, ale jeszcze nie przeszedles HL2? Staryyyyyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 dzis zaczalem grac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 słyszałem ze były problemy z ta zapinka ze nie równo dolegało do procka czy cos w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 tak, myslalem ze dostane taka z motylkami, a tu lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 witam, mam problem. Zakladam normalnie blok, mam sruby+nakretki od misia15go, i za chwile wylacza mi sie komp. Jak troche odkrece srubki jest ok. ale temp duze. chyba to jest przez temp lub nie dociskanie procka, tak?? No i teraz tak. Jesli to jest przez dociskanie bloku do procka, to jestem przed wyborem nki z mcs-u 1544958[/snapback]Ja bym wziął te śruby ze sprężynami, można nimi dokładnie regulować docisk radiatora, a i montaż jest chyba łatwiejszy niż tej zapinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 no tez sie nad nimi zastanawialem i chyba wezme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Ja też bym Ci raczej polecił śruby, bo ta zapinka jakoś taka niepewna dla mnie sie wydaje. Faktycznie, większe opcje jakiejkolwiek regulacji są . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Jeżeli masz dziury w płycie to bierz śruby. Mniejsze szanse uwalenia czegokolwiek podczas montażu. Ogólnie to sprawdź czy blok jest równy, użyj dobrej pasty i dokręcaj śruby po trochu i po przekątnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...