estw4b Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Witajcie ! Wcześniej opisywałem swój problem tutaj. Dałem sobie na jakiś czas spokój z naprawą ale wkońcu trzeba to zrobić :D . Mianowicie : Sprawdziłem : zasilacz , karte graf , pamięci ( prime 95 nie wywala , 3d marki także przechodzi) i nadal w win xp robią się po chwili od uruchomienia zwiechy ... format robiłem kilka razy i wciąż ten sam problem . Jak pisałem w tamtym temacie temperaturki wporządku . Dodam że w win98 nie ma takiego problemu :blink: dosyć dziwne . Teraz odpalam winde xp w trybie awaryjnym bo jak uruchomię normalnie to zwis :mur: . cfg: amd a2k , msi kt4v ,riva tnt / gf3ti200 , 512 kingston - reszta sprzętu wyjęta . Pozdrawiam i proszę o pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Zmieniłeś zasilacz :>? Spróbuj zainstalować xp tam gdzie nie ma badów :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estw4b Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Zmieniłeś zasilacz :>? Spróbuj zainstalować xp tam gdzie nie ma badów :>? 1547181[/snapback] Zmieniłem zasilacz ... i nadal identycznie . Mam 3 dyski i na każdym tak samo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Sprawdz procka u kogoś, jesli to nie on, to widąc mobo coś niedomaga. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Kontroler na płycie Ci siadł:>? (na to wygląda jeśli pamiątki na bank dobre). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estw4b Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) Kontroler na płycie Ci siadł:>? (na to wygląda jeśli pamiątki na bank dobre). 1547227[/snapback] O jakim kontrolerze mowa ? Pamiątki na pewno są wporządku :? Ze sprawdzeniem mobo i proca to będzie ciezko , moze jakieś inne rozwiązania :? Edytowane 14 Lipca 2005 przez estw4b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 ;] kontroler jest na płycie ;] może jeszcze taśmy od dysków zmień :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estw4b Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 ;] kontroler jest na płycie ;] może jeszcze taśmy od dysków zmień :>?? 1547447[/snapback] -done , nadal to samo . Teraz zauważyłem bardzo głupią rzecz . Włączyłem palete 16 bit i wyłączyłem całkowicie wspomaganie sprzętowe i komp działa :mur: :blink: ale myślę, że problem nadal pozostał . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 W takim razie płyta gł powoli zwiększaj przyśpieszenie i zobacz kiedy się wywraca .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...