Skocz do zawartości
estw4b

Ciągłe Zwiechy

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie !

Wcześniej opisywałem swój problem tutaj. Dałem sobie na jakiś czas spokój z naprawą ale wkońcu trzeba to zrobić :D . Mianowicie :

Sprawdziłem : zasilacz , karte graf , pamięci ( prime 95 nie wywala , 3d marki także przechodzi) i nadal w win xp robią się po chwili od uruchomienia zwiechy ... format robiłem kilka razy i wciąż ten sam problem . Jak pisałem w tamtym temacie temperaturki wporządku . Dodam że w win98 nie ma takiego problemu :blink: dosyć dziwne . Teraz odpalam winde xp w trybie awaryjnym bo jak uruchomię normalnie to zwis :mur: .

cfg: amd a2k , msi kt4v ,riva tnt / gf3ti200 , 512 kingston - reszta sprzętu wyjęta .

Pozdrawiam i proszę o pomoc .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontroler na płycie Ci siadł:>?  (na to wygląda jeśli pamiątki na bank dobre).

1547227[/snapback]

O jakim kontrolerze mowa ? Pamiątki na pewno są wporządku :? Ze sprawdzeniem mobo i proca to będzie ciezko , moze jakieś inne rozwiązania :?

Edytowane przez estw4b

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;] kontroler jest na płycie ;] może jeszcze taśmy od dysków zmień :>??

1547447[/snapback]

-done , nadal to samo . Teraz zauważyłem bardzo głupią rzecz . Włączyłem palete 16 bit i wyłączyłem całkowicie wspomaganie sprzętowe i komp działa :mur: :blink: ale myślę, że problem nadal pozostał .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi