tomq Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Zrobiłem (powiedzmy bo nie wyszło) aktualizację biosu w moim GeForce'u 4 MX440... zrobilem kopie zapasowa itd... i juz wykasowalem bios i niby wgral sie ten nowszy ale jak widac sie nie wgral bo monitor teraz nie reaguje... Mam pytanie jak wgrac bios do karty która nie ma biosu ??? Czy mozliwe jest to na płycie ze zintegrowaną kartą graf. ??? Thx za odpowiedzi!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 ale co ?? ten GF4 mx jest zintegrowana ? czy chodzi ci o dodatkowo, ze ze zintegrowana dzasz rade wgrac bios do oddzielnej mx440 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomq Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 To jest oddzielna karta. Nie wiem jak mam wgrać do niej bios skoro monitor nie reaguje, ze startóki nie da sie kompa odpalic... pozostaje chyba sprobowac tylko ze zintegrowana karta na plycie bo innej mozliwosci nie widze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Wydaje mi się że bedzie to nie wykonalne ponieważ ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>jąc zintegrowaną karte wyłanczasz tą na złonczu. Ale moge się mylić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 to załatw sobie jakąś graficzkę na PCI za grosze, spod niej powinieneś bez problemu zflashować tego mx'a .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomq Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 dzieki za pomoc panowie, bez was bym nie dał rady!!! Pozdro4ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...