meeron Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 czesc akcja jest taka, po zmianie grafy na radka nie moge znalesc w win XP gdzie moge wymusic odswiezanie dla konkretnych rozdzielczosci gdzies to bylo ze sie na sztywno ustawialo dla kazdej rozdzialki i ilosci kolorow (bitow) - dxdiag (nie widze tego tam) - ustwienia karty nie widze tego z tego co pamietam to nvidia miala to gdzies w swoich ustawieniach kto mi powie gdzie to jest mam sterowniki OMEGA najnowsze no co, nie smiac sie ze, nie moge tego znalesc, kazdy ma swoj slaby dzien (; pozdroweczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 W zaawansowanych ustawieniach > ekrany > monitor > ustw odświerzanie monitora (coś podobnie brzniącego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 W zaawansowanych ustawieniach > ekrany > monitor > ustw odświerzanie monitora (coś podobnie brzniącego) 1547456[/snapback] dzieki, jak tylko bede w domku to sprawdze, w pracy mam nvidie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...